Opublikowano 30 Sierpnia 201213 l Autor Nie wiem dokładnie jaki jest aktualny koszt musisz popytać Zestaw AUDIO/VIDEO DVD MMI 2G - DVD/TV Zestawy - e-shop - Naviservice.com.pl - okablowania do systemów nawigacji satelitarnej
Opublikowano 7 Września 201213 l mam problem z zestawem glosnomowiacym , a dokladniej kiedy odbieram telefon przyciskiem to telefon sie odbiera, przez 2 sekundy slysze osobe z ktora rozmawiam, po tym czasie automatycznie przelacza sie na muzyke ktora sluchalem i po kolejnych 2 sekundach ponownie wraca do rozmowy i dalej juz jest ok. kiedy przelacza sie na muzyke nie slysze osoby z ktora rozmawiam ani ta osoba nie slyszy mnie. co z tym zrobic??
Opublikowano 24 Września 201213 l Witam czy interfejsem VAG-K+CAN COMMANDER FULL da się odblokować menu serwisowe w MMI 2G (wiem że ten kabelek nie obsługuje VCDS).
Opublikowano 27 Września 201213 l Autor Witam czy interfejsem VAG-K+CAN COMMANDER FULL da się odblokować menu serwisowe w MMI 2G (wiem że ten kabelek nie obsługuje VCDS). A próbowałes chociaż sie połaczyć tym kabelkiem z autem ?
Opublikowano 13 Października 201213 l Autor COMING/LEAVING HOME jak tą funkcję uruchomić w B8? Proszę bardzo http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-133/zakladanie-czujnika-deszczu-swiatla-uruchamianie-modulu-coming-leaving-home-234312/
Opublikowano 5 Listopada 201213 l mam mały problem z a5 właściciel zmienił chyba system w aucie z horusa na 2g i teraz jest taki problem że brak połączenia między licznikiem i panelem klimy a mmi błędów żadnych nie ma ale nie pokazuje wskazań klimatronika na ekranie i np nie można zmieniać z poziomu mmi np godziny ustawień kompa itp w liczniku jakieś sugestje ???
Opublikowano 5 Listopada 201213 l Panowie jak na FISIe zmienić język (niezależnie od języka MMI) bo teraz jak mam polskie MMI to po niemiecku wyświetla mi FIS, jak ustawie w MMI angielski to wtedy oczywiście ucieka mi poslki i wszystko mam po angielsku. Jest na to jakaś rada? Oczywiście chodzi mi o to żeby mieć polskie MMI oraz angielski FIS
Opublikowano 6 Listopada 201213 l Autor W Liczniku 17 mozesz zmienic podepnij VCDS i bedziesz miał w podpowiedziach .
Opublikowano 6 Listopada 201213 l kurcze nie potrafie tego znalezc, wchodze w 17 pozniej 10 adaptation i tu niby w kanale 4 sie ustawia jezyki ale ten kanal pokazuje mi error. Jest tu taka lista rozwijana z opcjami ale nie ma tu opcji zmiany jezyka - to gdzie to moze byc?
Opublikowano 6 Listopada 201213 l Autor kurcze nie potrafie tego znalezc, wchodze w 17 pozniej 10 adaptation i tu niby w kanale 4 sie ustawia jezyki ale ten kanal pokazuje mi error. Jest tu taka lista rozwijana z opcjami ale nie ma tu opcji zmiany jezyka - to gdzie to moze byc? Przeciez zmiana jezyka nie jest w ADAPTACJI 10 tylko w LongCoding BYTE 8 ---> i w podpowiedziach zmienisz
Opublikowano 14 Listopada 201213 l wrclaguna, gdybym kupil takie urzadzenie Adapter multimedialny do Audi Navigation Plus - Audi - Adaptery Multimedialne - e-shop - Naviservice.com.pl - okablowania do systemów nawigacji satelitarnej i do tego jakies dvd to teledyski i filmy bym mogl odtwarzac?
Opublikowano 14 Listopada 201213 l Autor wrclaguna, gdybym kupil takie urzadzenie Adapter multimedialny do Audi Navigation Plus - Audi - Adaptery Multimedialne - e-shop - Naviservice.com.pl - okablowania do systemów nawigacji satelitarnej i do tego jakies dvd to teledyski i filmy bym mogl odtwarzac? Jak masz TUNER TV to tak
Opublikowano 14 Listopada 201213 l panowie potrzebuje zmienic w swoim angliku srednie spalanie z gal/mil na litr/km. ktos podpowie nie chce nigdzie grzebac zeby szkody nie narobic :-)
Opublikowano 15 Listopada 201213 l Autor panowie potrzebuje zmienic w swoim angliku srednie spalanie z gal/mil na litr/km. ktos podpowie nie chce nigdzie grzebac zeby szkody nie narobic :-) Zmieniasz to w 17 Instruments ---> Long Coding Helper reszte masz w podpowiedziach .
Opublikowano 21 Listopada 201213 l panowie potrzebuje zmienic w swoim angliku srednie spalanie z gal/mil na litr/km. ktos podpowie nie chce nigdzie grzebac zeby szkody nie narobic :-) wystarczy w MMI ustawisz