Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Zdejmowanie tapicerki z drzwi (boczka drzwiowego)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzieki serdeczne! Jutro sprobuje to zrobic, Pozdrawiam serdecznie! :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

podlacze sie do tematu a z przodu jak zdjac ten plastik bo3 sruby odkrecilem i mam szyby el czytalem cos ze klamke trzeba zdjac i ten plastik a to wogoole ani roz jakis sposob pls przednie drzwi podkreslam

Opublikowano
  • Autor

Przednie drzwi robisz wg opisu na 1 stronie tematu.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

o jaką sprężynke chodzi , bo ja przy lince nie mam zadnej , czy to nalezy sobie domontowac by klameczka nie latała? :mysli:

Opublikowano

o jaką sprężynke chodzi , bo ja przy lince nie mam zadnej , czy to nalezy sobie domontowac by klameczka nie latała? :mysli:

zapewne chodzi o tą sprężynkę co jest w klamce wewnętrznej :cool1:
Opublikowano

zapewne chodzi o tą sprężynkę co jest w klamce wewnętrznej :cool1:

aaa.. szkoda tylko ze juz złozyłem tapicere :wallbash: bystrzak ze mnie. :kox:

ale to juz nie pora na takie prace, pora na browara. Dzięki :hi:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Sorry za odgrzebywanie, ale możecie pociągnąć temat sprężynki w klamce? Patrze i nie widzę, a rozumiem, że odpowiada ona za to, że klamka nie wraca na swoje miejsce, po jej pociągnięciu.

Opublikowano

Sorry za odgrzebywanie, ale możecie pociągnąć temat sprężynki w klamce? Patrze i nie widzę, a rozumiem, że odpowiada ona za to, że klamka nie wraca na swoje miejsce, po jej pociągnięciu.

A co tu podciągać.

Odpowiada własnie za to.

Często pęka.

Jak jej nie ma - to klamka odstaje, jest luźna..

Opublikowano

właśnie siedze i szukam jakichś sugestii odnośnie moich problemów i znalazłem kolejne rozwiązanie:)

mam chyba dzisiaj szczęśliwy dzień no i kolejną rzecz do zrobienia w weekend, dzięki:)

• 1 rok później...
Opublikowano

Wszystko spoko, tylko uchwyt klamki moich drzwi jest metalowy, a nie plastikowy i nie jest przykręcony na żadną śrubkę (drzwi prawy przód). Toteż nie za bardzo mi ten cały boczek chce zejść :/.

• 1 rok później...
Opublikowano

siema mam pytanie muszę zdjąć boczek drzwi pasarzera tylko nie zabardzo wiem jak odłączyc kostkę od el. szyb od przycisku bo jak ciągnę w dół to cieżko siedzi i nie chce iść chyba że coś źle robie może ktos poradzic jak to powinno zejść

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

ja dzisiaj godzine siedziałem i się bawiłem jak małpa zegarkiem, wielkie dzięki kolego KrzyHo :drinks:

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

xXPiotrekXx19 z boku powinien być taki dzyndzel jak dobrze kojaże, może być troche "zaruściałe" więc troche trzeba użyć siły

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mam pytanie odnośnie boczków

czy możlwie jest, że obydwa boczki z przodu są źle założone? Dokładnie chodzi o to że dekory w drzwiach nie idą w jednej linii z dekorami w środkowym kokpicie. Brakuje parę milimetrów. Reszta elemtentów z boczków też nie idzie w linni, także stawiam na boczki. Podejrzewam, że są tam właśnie jakieś haczyki. Może brakuje jakiś gumowych amortyzatorów w haczykach? Miałem takie w 80'tce.

pozdrawim