Mario Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Jak ostatnio wiozłem słoiki i miałem awaryjne hamowanie, to dwa mi czasły... teraz używam zapachu Wunder Baum - Ogórek kiszony 1
Magdalenah Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Jak ostatnio wiozłem słoiki i miałem awaryjne hamowanie, to dwa mi czasły... teraz używam zapachu Wunder Baum - Ogórek kiszony ekologicznie i trwale :grin:
SebolA4 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zakupione: california-scents-xtreme-volcanic- cherry california-scents-xtreme-volcanic- new car Zobaczymy. jak się nie sprawdzą to pozostanie kupno :Chemical Guys STRIPPERS SCENT .
karolasterka Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 SebolA4 jak już przetestujesz ten california-scents-xtreme-volcanic- new car to pochwal sie czy jest fajniejszy niż california-scents-xtreme-volcanic- cherry bo ten mam teraz i dla mnie jest zbyt "wiśniowaty" jak do samochodu:wink:
Onkel Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 Zakupione:california-scents-xtreme-volcanic- cherry california-scents-xtreme-volcanic- new car Zobaczymy. jak się nie sprawdzą to pozostanie kupno :Chemical Guys STRIPPERS SCENT . Otworzyłeś już?? Jak wrażenia?? Też chce kupić taki zestaw.
SebolA4 Opublikowano 1 Lipca 2012 Autor Opublikowano 1 Lipca 2012 SebolA4 jak już przetestujesz ten california-scents-xtreme-volcanic- new car to pochwal sie czy jest fajniejszy niż california-scents-xtreme-volcanic- cherry bo ten mam teraz i dla mnie jest zbyt "wiśniowaty" jak do samochodu:wink: Spoko, dam znać jak będę miał ten new car.Ten cherry od razu ląduje u Ojca w aucie bo chciał taki zapach.
kkam Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 Chemical Guys STRIPPERS SCENT .pachnie jak damskie perfumy, jak wsiada sie do samochodu to ma się wrazenie ze siedziała tam jakas babka
Sqizzy Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 ]to ma się wrazenie ze siedziała tam jakas babka Raczej stado wyperfumowanych gimnazjalistek...
Rekomendowane odpowiedzi