macietola Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 http://imageshack.com/a/img853/2857/r2qg.jpg
Flyer Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Fajnie, ze caly czarnuch, ale przod bez logo Audi wyglada jak Michael Jackson po ostatniej operacji plastycznej
macietola Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2012 Michael po operacji zgubil nos , mam nadzieje ze ja nic nie zgubie
andr3i Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 zakladaj bixy lub pomaluj lampy w srodku na czarno bo ten srodek chromowy srednio pasuje do calosci poza tym ladnie sie prezentuje ale daj wieksze zdjecia bo z lupa trzeba ogladac i pokaz srodek
daniels Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 wygląda mega dobrze silnik 1.9TDI i słusznie
macietola Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Opublikowano 16 Lipca 2013 pany ostatnio mialem sporo klopotow ze skrzynia :> melextronic dlatego wywalilem ja z silnikiem a co tam he ale spokojnie wszystko wraca do normy narazie w planach dokladka na dwa kominy daszek na dach lampy tez ogarne bixy hmm moze pozniej ale chyba niet..we wrzesniu sie szykuje na turbo Caha lub Brd i Fmic zobaczymy zbieram kwote:>
Rekomendowane odpowiedzi