komar865 Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 mam pytanko ktos tam napisal na forum ze silniki 1.8 turbo 150 koni a 180 koni roznia sie tylko softem na kompie i kolem zamachowym czyli jak by sie uparl i wgral soft z moca 180 koni to by to funglowalo? a z kolei moj drugi problem to chcialbym troszke podrasowac niunie ale nie wiem jak sie do tego zabrac tzn od czego zaczac od softu, chipu, planu glowicy itd od czego?? i jakie sie z tym wiaza koszta? jestem nowy na forum i widze ze kazdy tylko co tam zmienil w swojej audiczce i jakie to nie jest super. tak wiec tuningowcy od czego zaczac aha moj silnik to 1.8 turbo apu Quattro a i jeszcze jedno do jakiej mocy wytrzymuje seryjne sprzeglo? dzieki z gory i czekam na wiadomosci
marewel Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 180Km robisz samym softem,nic nie musisz zmieniac.
pet3r Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 jak chcesz tylko 180KM to rób program, spokojnie polecisz w te rejony. a 180tki i 150tki różnią się konkretnie turbiną i programem, koła zamachowe też są różne (ciekawe czy różnica to nie tylko literka w numerze części? ).
komar865 Opublikowano 22 Maja 2008 Autor Opublikowano 22 Maja 2008 konkretnie jestem z torunia (akurat w polsce) mozecie mi polecic jakis zaklad w tej okolicy? chcialbym poleciec w rejony ok 250 koni co jeszcze oprucz "wirusa" w komie? pozdrowienia
Rekomendowane odpowiedzi