spanky Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 wedlug starej Elsy 225 nowa 180 gdziesz czytalem ze niektorzy robia 120
adrian998998 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Spanky wie jak sie pompki po ludzku wymienia i ustawia czego doswiadczyl sam u mnie jak sie ma przyzady. Ja w swojej AJM mam 180 stopni i klekocze sobie:)
spanky Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Spanky wie jak sie pompki po ludzku wymienia i ustawia czego doswiadczyl sam u mnie jak sie ma przyzady. Ja w swojej AJM mam 180 stopni i klekocze sobie:) jak robota ma byc dobrze zrobiona to i przyrzady musza byc jak nalezy ... a Adrian pojecie o robocie ma
danu44 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Spanky wie jak sie pompki po ludzku wymienia i ustawia czego doswiadczyl sam u mnie jak sie ma przyzady. Ja w swojej AJM mam 180 stopni i klekocze sobie:) jak robota ma byc dobrze zrobiona to i przyrzady musza byc jak nalezy ... a Adrian pojecie o robocie ma No i o to mi chodzilo w tym watku. Wyjac pompowtryskiwacze moze prawie kazdy. Ale zeby je nastepnie dobrze zmontowac z koncowa (poprawną) regulacja... to juz laik i amator nie za bardzo poradzi. A konsekwencje moga byc powazne.
darooo Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Tutaj fajnie pokazane: :: Zobacz temat - Tuning silnika PD poprzez wymiane pompowtryskiwaczy
pinder_m Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 Link do filmu od TDI PD - ciekawe od 8 minuty PD TDI Motor működése - YouTube
Rekomendowane odpowiedzi