lapawwa Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Koledzy tak jak w temacie jaki aparat kupić? Brat podpowiada mi mniej wiecej takie: 1. Nikon Coolpix P510 2. Canon Powershot SX40 3. Sony Cyber-shot DSC-HX200V 4. Panasonic Lumix DMC-FZ150 5. Panasonic Lumix DMC-FZ47 6. Olympus SP-810 UZ Może wy macie jakieś typy? Zastanawiam sie nad 1 i 3 typem....
k14zs Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Polecam nr 1. Fajny sprzęt, bardzo dobry obiektyw. Generalnie spoko automat
graba83 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Być może coś tutaj ci pomoże Aparaty cyfrowe kompaktowe - rankingi, testy, produkty, wyniki, specyfikacja, recenzje - Chip.pl Osobiście to sprzedałem takie większe cudo bo było mi nieporęczne, choć foto wychodziło rewelacyjne. Teraz kupiłem sobie mniejsze pstrykadełko co mieści się do kieszeni, a fotki wychodzą porównywalne. Jeśli chodzi o wybór to zastanawiałbym sie między nikosiem, a soniakiem.
lapawwa Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2012 Też własnie zastanawiam sie nad tym 1. niezla cena jak do jakosci ale tak jak pisze graba troche duzy ale gdzies obiektyw musi sie zmiescic:D
Rekomendowane odpowiedzi