baczes Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Od dziś jestem posiadaczem (mam nadzieję , że szcześliwym ) Z wyposażenia standardowo. Żadnych fajerwerków. - climatronic - bose - parę poduszek -146 tys km przebiegu. Książki audi do końca serwisowana i papier Belgijski Carpass z historią od początku z potwierdzeniem przebiegów:) Resztę oceńcie sami. PS: Na lampach mam napisane h7 or d1s co to oznacza ? wrzuciłem w dekoder kody wyposażenia i było coś takiego 8Q1 = Autom. dynamiczna regulacja zasięgu refl. <br /><br /> <br /><br />
jedrekx Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 ładna sztuka, to o co pytałeś oznacza ORI bi-xenon
bebe_19 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Na lampach mam napisane h7 or d1s co to oznacza ? H7 pod światła dzienne, a D1S ksenon
baczes Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2012 ale mam chyba zwykłe żarówki na mijania... czyli mogę śmiał kupić d1s i założyć beż zadnych kombinacji i będzie zenon ??
antonio Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 ten napis oznacza, że klosze pasuja do zenka i H7
melman_zyrafa Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 ten napis oznacza, że klosze pasuja do zenka i H7 Dokładnie. Klosze są identyczne w wersji z żarówkami halogenowymi jak i z Xenonem. ale mam chyba zwykłe żarówki na mijania... czyli mogę śmiał kupić d1s i założyć beż zadnych kombinacji i będzie zenon ?? Gdyby to było takie proste... Xenon i H7 to zupełnie co innego. pzdr.
miodzio Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 Gratulacje zakupu. Trochę zmian i będzie lala
Rekomendowane odpowiedzi