start2 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Witam. Potrzebuję dorobić kluczyk do swojej Audi A4. Znalazłem pewną ofertę na allegro. Oto ona KLUCZ pilot kluczyk AUDI A4 A5 Q5 KODOWANIE kraków (2373481164) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. . Po rozmowie telefonicznej gość jest w stanie zrobić mi tą usługę za 1100 zł. Czyli zaprogramuje sam pilot i przygotuje grot. Po zapytaniu faceta czy można kupić używany kluczyk i przeprogramować go, odpowiedział, że nie ma takiej możliwości. Dzwoniłem jeszcze do serwisu - tam koszt kompletnej takiej usługi to: ok. 800 zł. Może wy wiecie gdzie mogę wykonać taką usługę za tańsze pieniądze? Pozdrawiam i dziękuje za wszystkie odpowiedzi.
wrclaguna Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Tylko ASO Robią to ON LINE z Niemcownią .
start2 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2012 To czemu w takim razie gość z allegro coś takiego oferuje?
kusiek Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 może on to robi też przez aso i kasuje konkretnie za to:P
Rekomendowane odpowiedzi