pawelimp Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 Jakiś czas temu stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi znanego wcześniej z forum, którego posiadaczem był duffy. Nie miałem za bardzo czasu żeby go wrzucić wcześniej ale oto jest. Poza lekkim podniesieniem z racji naszych dróg, narazie nie ma żadnych planów co do zmian, ponieważ auto jest zrobione ze smakiem i robi robotę (wszyscy się oglądają) Nie ma co go dokładniej opisywać ponieważ jest już wątek na ten temat i nie będę go kopiować (http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-74/b5-1z-projekt-zlomek-;-194406/) A4 b5 <br /><br />
majkel20 Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 Kiedyś marzyłem o samochodzie w takim kolorze Ładna fura
pawelimp Opublikowano 1 Lipca 2012 Autor Opublikowano 1 Lipca 2012 Musiałem ją podnieść bo wcześniej jak jeździłem to sam nie moglem nawet przejechać przez żółto-czarny próg zwalniający bo się zawieszałem w we wrocku tego pełno
Arek956 Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 Autko za***iste, tylko ja bym tu widział małą tablicę US robioną na zamówienie taką jak miał duffy i będzie gitara
by7 Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 Zajebi maszyna. Można wiedziec za ile poszedł( może byc PW) bo sam sie rozglądam za czymś do tłuczenia żeby odciążyc swój
duffy Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 dobre auto nareszcie pokazałeś. służy dzielnie ? ja bym jednak dał trochę niżej bo stracił urok i tą tablice też zamień na małą bo ta jest beee naskrob do nich, wiedzą o co chodzi | PPHU AGO ja już mam do swojego zamówioną widzę że autko parkuje gdzieś przy domku więc cieszę się że nie pójdzie na zmarnowanie chętnie odkupię gałkę biegów albo zamienię się za ori z s4 ? ---------- Post dopisany at 16:28 ---------- Poprzedni post napisany at 16:26 ---------- wsadziłeś już radio bo mam tą symfonie do oddania ciągle
Kowi87 Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 Jedyne co mozna tu ruszyć to silnik teraz:evil:
BuDziKESC Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 Robi wrażenie w tym kolorze. Prawdziwy Szerszeń
szkodnik1 Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 właśnie się zastanawiałem jak będzie wyglądać bez listew bocznych i widzę że ok.
Kowi87 Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 właśnie się zastanawiałem jak będzie wyglądać bez listew bocznych i widzę że ok. tak samo jak każdy przedlift z 95r
duffy Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 właśnie się zastanawiałem jak będzie wyglądać bez listew bocznych i widzę że ok. tak samo jak każdy przedlift z 95r ? kowi ona miała listwy ---------- Post dopisany at 14:00 ---------- Poprzedni post napisany at 13:58 ---------- a w ogóle słyszałem, że auto miało przygodę, ktoś z wrocka coś wie ?
Kowi87 Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 chodziło mi o to ze w przedliftach z pierwszego wypustu nie montowali listw progowych:wink:
Rekomendowane odpowiedzi