Ryclo Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 Witam jak w temacie, wie ktoś może co to za dźwięk ? za co się zabierać ? http://www.youtube.com/watch?v=MUrG9opdkdE&feature=youtu.be
SebolA4 Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 Miałem taki brzmienie jak mi padła pompa wspomagania, ale tylko przy ruchu kierownicą, sprawdź płyn w zbiorniczku od wspomagania czy nie masz sucho czasem.
Ryclo Opublikowano 1 Lipca 2012 Autor Opublikowano 1 Lipca 2012 Płyn jest tylko że wygląda na zużyty bo powinien być zielony a jest taki jakby brązowawy.
MACIEKWIE Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 Nie dolali Ci czerwonego??? Wywal cały i wlej nowy, zajedziesz pompę.
Maciek 1.8T Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Zdejmij pasek i pokręć elementami które napędza słychać jakby jakieś łożysko padło mi w golfie podobnie wyło jak padło łożysko na klimie
Ciepły Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 Kuzyn w aeb ma podobny problem. Im więcej dodaje gazu tym bardziej słychać ... w zbiorniczku jest płyn i przy ruchach kierownicą nie słychać żeby sie nasilało.
Rekomendowane odpowiedzi