akjam Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 a jak byś inaczej chciał dodatkowo możliwość wyłączenia mogę ci dać namiar na elektronika No właśnie chodziło mi o to czy jest możliwość wyłączenia. Elektronika Znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Grześ teraz możesz ty coś zgapić no wreszcie wymęczone to kiedy montujemy u mnie i tak się zastanawiam czy nie lepiej by było zrobić by się otwierały po stacyjce tak jak jest to w B8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Grześ teraz możesz ty coś zgapić no wreszcie wymęczone to kiedy montujemy u mnie i tak się zastanawiam czy nie lepiej by było zrobić by się otwierały po stacyjce tak jak jest to w B8 Zbyt oklepane...Wysłane z taboreta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Grześ teraz możesz ty coś zgapić no wreszcie wymęczone to kiedy montujemy u mnie i tak się zastanawiam czy nie lepiej by było zrobić by się otwierały po stacyjce tak jak jest to w B8 Dobrze jest....wysłane z ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Grześ teraz możesz ty coś zgapić no wreszcie wymęczone to kiedy montujemy u mnie i tak się zastanawiam czy nie lepiej by było zrobić by się otwierały po stacyjce tak jak jest to w B8 Dobrze jest....wysłane z ..... Taaaaa ino ja w pracy zamiast spać to moduły im rób... przerabiaj. Ech potem w domu dosypiam... Wysłane z taboreta... Pochwal się przełącznikiem luster made by multis bez gwarancji. Heh Wysłane z taboreta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 No właśnie chodziło mi o to czy jest możliwość wyłączenia. ja mam zrobione wyłączanie na pokrętle luster,jak jest ustawiane na składanie wtedy tylko moduł działa w innych pozycjach lustra się nie złożą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Po co ? wysłane z ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Po co ? wysłane z ..... jak po co po to zeby mozna było to wyłaczyć jak bedzie -25 w zime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Pochwal się przełącznikiem luster made by multis bez gwarancji. Heh nie zrobiłem,ale pany wierzyć na słowo ruby przerobił zwykły przełącznik(bez składania) i wygląda,działa jak ori ze składaniemmagik jakiś Po co ?wysłane z ..... jak po co po to zeby mozna było to wyłaczyć jak bedzie -25 w zime dokładnie po to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Po co ? wysłane z ..... jak po copo to zeby mozna było to wyłaczyć jak bedzie -25 w zime I co ??? Pojedzie ze złożonymi ? wysłane z ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 poplułem monitor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Po co ? wysłane z ..... jak po copo to zeby mozna było to wyłaczyć jak bedzie -25 w zime I co ??? Pojedzie ze złożonymi ? wysłane z ..... no, żeby była lepsza aerodynamika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Po co ? wysłane z ..... jak po copo to zeby mozna było to wyłaczyć jak bedzie -25 w zime I co ??? Pojedzie ze złożonymi ? wysłane z ..... no, żeby była lepsza aerodynamika A co to zmieni przy dwaipół ? wysłane z ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 No ucho widzę że cały czas na przód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 10 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Takie tam z dziś Wycieraczka aut Nowe ramki Lampka ful opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Małe rzeczy a cieszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 10 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Zgadza się wycieraczkę może kilka razy użyłem więc była zbędna o lampce Młody mi marudził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Nie miales lampki ? Czy co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 10 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Ja Tobie już kiedyś tłumaczyłem że do szóstki wszystko w standardzie dawali bo ich nikt nie chciał,a w czwórce za wszystko trzeba było płacić Poza tym inżynierowie w Ingolstadt nie wpadli na to żeby w małym bracie zamontować ambiente Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Otwór wycinałeś? Misztrzu flexa? Wysłane z taboreta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi