gados82 Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 Hejka Tak się ostatnio zastanawiałem czy jest możliwość że po wciśnięciu przycisku na kluczyku bagażnika otworzy się klapa na maxa? U mnie w sedanie jest tak że tylko odskoczy ...Zastanawiam się czy może siłowniki są już zmęczone i jak bym wymienił na nowe to siła ich by się zwiększyła i klapa otwierała by się na maxa sama ... szkoda brudzić rąk.. Powiedźcie jak macie u was w sedanach
Diego Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 Masz trochę do poczytania: http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/przycisk-zdalnego-otwierania-klapy-bagaznika-4e4-4e5-239650/
Pawlo 2004 Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 Tak jest zaprojektowane aby tylko odskoczyła klapa a nie sie unosiła całkowicie.
pakotomasz Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 Nie widziałem, żeby komuś klapa podnosiła się całkowicie, na maxa. Powinna tylko lekko odskoczyć przy otwarciu:wink:
miedzikos Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 Ktoś na forum zastosował sprężynę aby uniosła bagażnik
Pawlo 2004 Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 Ktoś na forum zastosował sprężynę aby uniosła bagażnik I bagażnik otwiera się jak w duzym fiacie
Rekomendowane odpowiedzi