Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 APS] Seiko - Silver & Black :P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
A gewinde kiedy wrzucasz? :decayed:

Aaaa, i kiedy modzimy u Ciebie wygłuszenie+ audio? :wink:

Gewinde :kwasny: jako ze P-U-M-A mnie wychu.... z gwintem to później nie było kiedy załatwić. Koniec stycznia do roboty wiec teraz nie da rady, plan jest na maj zaraz jak z roboty wrócę i zakładam AP. Teraz czekam na bixy, tylko czy dotrą do mnie do końca 2013?:kwasny: Jeszcze jest mały mod planowany po świętach bo się już nie wyrobiłem przed ale na razie nic nie mowie bo znów coś nie wyjdzie :facepalm: a CA chciałem robić ale czasu nie ma, może na wiosnę jak wrócę. Jesteś na święta w domu? jak tak to po świętach na spocie możemy to obgadać. W sumie mam kable, maty, suba, wzmak i kondensator z poprzedniego auta, wszystko czeka w piwnicy :decayed:

Opublikowano

Nie, ja do domu zjade pewnie dopiero na lato, i tym razem na stałe. Także czasu na modzenie będzie łohoho. I w sumie też będe miał do rzeźby gewinde + audio + bonusy więc możemy się zaszyć gdzieś w dziupli na dłużej :drunk:

Opublikowano
  • Autor

Ho Ho Ho , Mikołaj zdążył na czas z prezentem :decayed::decayed::decayed:a5ft.jpg Wesołych Świat :hi:

Opublikowano

dobrze lecisz z koksem :decayed:

Opublikowano

Na aucie poka a nie! :decayed:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Bede ogarnial zaraz po nowym roku wiec jak na spota zawitasz zobaczysz :) moze uda mi sie jeszcze jeden mod wykonac ale na razie ....

Wysyłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2

---------- Post dopisany 22-01-2014 at 21:18 ---------- Poprzedni post napisany 30-12-2013 at 22:03 ----------

No i lampki na aucie qfz1.jpg

Mam nadzieję że dzięki dziennym wydłużę żywotność żarników xenonowych bo z philips-ow, które rok temu założyłem jeden już dogorywa. Tym razem wpadają Osramy i zobaczymy u6d2.jpg

Opublikowano

Ładnie,ładnie :thumbup1:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

zawsze coś musi się wy...... :( lampki założone a tu się okazało ze czujnik poziomowania zdechły, że tez wcześniej nie zauważyłem. ceny ORI dobijają, trzeba szukać używki.

---------- Post dopisany at 16:36 ---------- Poprzedni post napisany at 16:22 ----------

Wiosna się zbliża i czas na odpowiednie zakupy :decayed: Niestety chwilowo muszę robić wszystko na odległość a mam tylko chwilowy dostęp do netu. Przydała by mi się dobra rada :wink: żeby zakupy poszły płynnie. Na pewno na autko wleci gwint i mam mały problem z dobraniem odpowiedniego kola i opon. Mam na oku fele 18x8J z ET 40 albo ET 42, które lepiej podejdą? ah no i gumy na to 215/45/18 czy 215/40/18? Czytam , czytam i zdecydować się nie mogę a nie ja pierwszy i nie ostatni nad tym gdybam :kwasny:

Opublikowano

miedzy pierwsza a druga felga jest tylko 2mm roznicy osadzenia wiec jeden czort - i tak dystans przydałby się żeby bylo ladniej :wink: Opony 215/40!

Opublikowano

przesledzony watek i auto niczego sobie

Opublikowano

Na et 35 przy 8,5j masz idealnie rowno fele z nadkolem, ja poszukuje dla siebie tez zestaw wiosenny ;)

Wyklepane z klubowej wlepki za pomocą klepki.

Opublikowano

Andrzej zaluz sobie gume taka zeby ci nie zleciala ;)

Opublikowano

Nosz sie żeś uparł.

Przy ostrej jezdzie każda może sie zsunąć...

... ale zawsze można naciągnąć i śmigać dalej :lol1:

Opublikowano

Przyznaj ze ci guma zeszla

Opublikowano

Jakby mi zeszła to bym musiał zamiast opon zmieniać pampersy :grin:

Opublikowano
  • Autor

hmmm to mówicie ze 215/40/18 lepiej no to chyba tak zrobię :decayed:. Pytałem bo nie pamiętam jaki rozmiar w B5 powinien być żeby nie robić sobie przekłamań na budziku, czy 215/40 czy 215/45. z tym ET to akurat te co mi wpadły w oko są tylko 40 albo 42, wiem ze 35 było by lepiej ale co zrobić.

Andrzej - w kwestii szerokości to nie chce szerszej niż 8J, chce założyć 215 bez dużego naciągu. na 225 źle mi się jeździło w koleinach a ze zbytnim naciągiem moje branie zakrętów to zły pomysł :wink:

generalnie decyzja jeszcze nie podjęta mam wciąż dylemat bo dziś znalazłem jedne z ET 35:

FELGI DARE RS 18x8J ET42 5x120 5x112 srebrne śruby (4031533648) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

a

Calibre CC-X "18 5x112 et35 (4062473044) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Środki planuje dać w Black i teraz kminie, które podejdą lepiej żeby wizualnie kolo się nie wydawało mniejsze niż w rzeczywistości. Podpowiedzi mile widziane :decayed:

Opublikowano

No te dare koksik, ja sie tez na nie zdecydiwalem, tylko model lm.

Opublikowano

obydwie jak maźniesz w czarny to bedą wygladać jak 16, pamietaj ze sam rant odbiera cal wizualnie:wink:

Opublikowano
  • Autor
obydwie jak maźniesz w czarny to bedą wygladać jak 16, pamietaj ze sam rant odbiera cal wizualnie:wink:

wlasnie looknolem na aledrogo wersje RS z czarnym środkiem, faktycznie od razu wydaja się mniejsze i to znacznie :kwasny:

---------- Post dopisany at 16:53 ---------- Poprzedni post napisany at 16:47 ----------

No te dare koksik, ja sie tez na nie zdecydiwalem, tylko model lm.

O tych tez myślałem ale sporo tego juz sie naogladalem, zreszta te RS tez dosc często widywane.

Powoli chyba zaczynam się skłaniać ku tym Calibre bo ET 35 i wzór tez ciekawy. Tylko teraz mysle czy jednak malować na czarno jak później fela ma wyglądać jak 16 :kwasny:

Opublikowano

et35 na dobrą sprawe to nie jest dobry parametr, a dlaczego, a no dlatego że na starcie stoi prawie na równo przy glebie ponad 60cm, jak ustawisz 60 przód zaczyna sie chować za sprawą pochyłu koła, tył od początku jest schowany:whistling: i teraz by cokolwiek to dystans bez centrowania 5mm, da to ET30, w zaleznosci od szerokosci koła juz całkiem całkiem, lecz z tyłu nie załozysz 10mm(a tyle by sie zdało by wyjsć na równo przy znacznej glebie) Et25-28 daje rade z tyłu, min dystnas z centrowanie to 13mm, ale podobno nie wchodzi na FWD:whistling: