Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Instalacja fabrycznego modułu Bluetooth w Audi A4 B6/B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No tak, mf B6 to 0. Choć tu wydaje mi się problemu nie powinno robić. Ale to sobie zakoduj, wtedy wszystko na kierownicy i tak działa -głośność, zmiany stacji/utworów, telefon, wybieranie głosowe. Dziwne tylko że masz za cicho, bo u mnie jak jest na maksa to po prostu jest za głośno przy 0 db w adaptacji.

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 424,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mi sie przy montowaniu tez tak czasem zdarzalo i zwykle to cos w okablowaniu nie laczylo wiec sprawdz kabelki sobie

Opublikowano

Z racji że juz w trasie w sobotę bedzie 4 podejscie do tego moda:decayed::wink:

Opublikowano

czyktos wie koledzy jak wykasowac stare wpisy ksiazki a wczystac nowe??

Opublikowano

Głosową książkę czy w RNS-E? Bo jeśli mówisz o kontaktach z tel., to powinno ładować tak jak jest w telefonie.

Opublikowano
Głosową książkę czy w RNS-E? Bo jeśli mówisz o kontaktach z tel., to powinno ładować tak jak jest w telefonie.

Kolega nie ma RNS-E.

Fabian - pamiętaj że do BT lecą tylko te kontakty które masz na karcie SIM. Spróbuj skopiować to co masz w pamięci na kartę telefonu.

Opublikowano

Kolega nie ma RNS-E.

Fabian - pamiętaj że do BT lecą tylko te kontakty które masz na karcie SIM. Spróbuj skopiować to co masz w pamięci na kartę telefonu.

Aha, nie wiedziałem czy ma RNS-E czy nie. :wink:

U mnie kiedyś przy module D z Galaxy S4 ściągało tylko z karty sim, teraz ciągnie z karty sim i z pamięci telefonu przy high z końcówka F (ta które są z karty są przez /M a te z pamięci z /O np. Ania/O)

Opublikowano

Sławek - jak Ci działa moduł F? U mnie na rns-e cały czas "użyj telefonu komórkowego" i nic - na fisie kontakty wyświetla normalnie...

Opublikowano

00xx?xx: URZĄDZENIA WSPÓŁPRACUJĄCE

1 - diagnostyka przez CAN

2 - kierownica wielofunkcyjna, diagnostyka przez CAN

3 - RNS-E, diagnostyka przez CAN

4 - kierownica wielofunkcyjna, RNS-E, diagnostyka przez CAN

5 - diagnostyka przez K-line

6 - kierownica wielofunkcyjna, dianogstyka przez K-line

7 - RNS-E, diagnostyka przez K-line

8 - kierownica wielofunkcyjna, RNS-E, diagnostyka przez K-line

Może mi ktos przybliżyć co tu wybrać i czym się różni diagnostyka przez CAN od K-line. Mam RNS-E, zwykła kierownica.

Opublikowano

5 daj:wink:

Opublikowano

Chyba 7 raczej

Opublikowano
Chyba 7 raczej

racja racja:wink: jeszcze spie chyba:decayed:

Opublikowano

Heheh, a to ja spalem 5h tylko :)

---------- Post dopisany at 12:54 ---------- Poprzedni post napisany at 11:25 ----------

Pod Bose jakis specjalny mikrofon ma byc czy to obojetne?

Opublikowano

jak to ugryżć by mi książkę pobrało?Wyświetla na tel komunikat że urządzenie chce pobrać naciskam ok i za chwile to samo:kwasny:Tel.uruchamiany ponownie,rns też i nie pobiera (rns-e,moduł C,tel.SGSII)

Opublikowano

Kolega nie ma RNS-E.

Na androidzie lecą kontakty z telefonu, nie z karty SIM :)

Opublikowano
Sławek - jak Ci działa moduł F? U mnie na rns-e cały czas "użyj telefonu komórkowego" i nic - na fisie kontakty wyświetla normalnie...

Działa bardzo dobrze, jest tak jak powinno być - z rnsa można się łączyć, rozłączyć, odebrać, wybrać nr z książki, przeglądać nr-y wybrane, odebrane i nieodebrane itd., miałem tak samo jak Ty gdy miałem zakodowane w BT -funkcje "podstawowe" i przy diagnostyce miałem tylko "k-line" - i przekodowałem na funkcje "komfort" i "RNS-E, diagnostyka przez k-line". W RNS tam w kodowaniu gdzie koduje się telefon miałem 2 czyli coś tam Temic i przekodowałem na comfort... czyli ostatnie.

Na FISie też wyświetla.

Opublikowano

Pod Bose jakis specjalny mikrofon ma byc czy to obojetne?

Pod BOSE masz specjalny mikrofon dla DSP. 8E0862373.

Opublikowano

Dzieki, a DSP to skrot od czego jest?

Opublikowano
Dzieki, a DSP to skrot od czego jest?

Digital Signal Processing - ale... jebłem się. Z DSP korzysta GALA... W Audio Pilocie BOSE mikrofon zbiera informacje o głośności muzyki i szumie i po obróbce cyfrowej dopasowuje głośność do aktualnych "warunków". Nazywa się to dynamiczną kompensacją szumów jazdy.

Opublikowano

Dzieki za dokladne wyjasnienie, pytanie teraz czy po zalozeniu mikrofonu bez dsp bedzie mozna normalnie z blutka korzystac? Juz pomijajac ten bajer z dostosowywaniem.