Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AEB] Moja A4 1.8T SPRZEDAM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolego PW

Opublikowano
Yyy tak :)

Najlepiej kupić kratki z ABS-u żeby się łatwo spawały (u mnie w sklepie dostępne) później trzeba wyciąć kratki do tej pionowej poprzeczki i dociąć w to miejsce płaski kawałek plastiku np. ze zderzaka i wspawać później wyciąć dziurę na halogen tu jaki chcesz ja kupiłem z homologacją na dzienne http://motoakces.pl/product/image/5337/WESEM_swiatlo_jazdy_dziennej_HM4-23800.jpg

Wszystko po szpachlowałem spawy itd. i pomalowałem struktura do plastiku halogeny przyklejone poxipolem trzymają elegancko

Mi to dwa dni dłubania w między czasie w pracy zajęło no i mam swoja spawarkę do plastiku

Idę odklejać folie :P

Pokombinuje z tym wolną chwilą :)

Opublikowano

Coś tam się modzi co lubię najbardziej doposażanie

Uchwyt na kubek dzięki slepy :)

I roleta na tylną szybę tak jak pisałem

1006002o.th.jpg

1006007.th.jpg

1006006.th.jpg

---------- Post dopisany 02-08-2012 at 09:46 ---------- Poprzedni post napisany 20-07-2012 at 09:58 ----------

Co myślicie nad grillem od polifta?

Z tym został by w serii chromowana obwódka i znaczek Ładnie by to wyglądało może ktoś mi foto shopie zrobi wizualizacje?

Opublikowano

W audi coś tam sie dłubie ostatnio podłączyłem moduł centralnego zamka żeby otwierać z pilota (w końcu) poza tym zamiast znaczka z tyłu taka oto naklejeczka :)

zrobiłem więcej bo w takich wymiarach nie mogłem dokupić jakby ktoś był zainteresowany to pw

1006623p.th.jpg

---------- Post dopisany 25-10-2012 at 11:03 ---------- Poprzedni post napisany 18-09-2012 at 16:57 ----------

Jakby ktoś był zainteresowany dzwonić, pytać

Audi A4 1.8T super stan POLECAM !! (2727309231) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.