Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] A4 B8 Avant 3.0 TDI, ~320PS ~640NM - pierwsza strona po aktualizacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

A orientuje się ktoś czy W MMI 3G SDS działa od razu czy trzeba się nakombinować jak np w RNS-E?

Chodzi mi o coś takiego:

Opublikowano

najgorsze ze w tym 3g samemu mapki nie ogarniesz , za upgrade trzeba bulic :kwasny:

Opublikowano
  • Autor
najgorsze ze w tym 3g samemu mapki nie ogarniesz , za upgrade trzeba bulic :kwasny:

To fakt i zastanawiam się czy w związku z tym nie zrezygnować ze spolszczenia i wtedy nie upgrade'ować samemu. Zresztą soft fabryczny zawsze mogę przywrócić.

---------- Post dopisany at 22:48 ---------- Poprzedni post napisany at 15:49 ----------

gratulacje, 3G to fajny bajer :naughty: zdejmij od razu blokadę z DVD w trakcie jazdy :wink:

Dzięki. DVD będzie odblokowane i pl menu też będzie. Najważniejsze że będzie HDD i 7" wyższej rozdzielczości.

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk

---------- Post dopisany at 12:13 ---------- Poprzedni post napisany at 11:45 ----------

jak będziesz w Bydgoszczy to się odezwij :wink:

Ok.

---------- Post dopisany at 13:21 ---------- Poprzedni post napisany at 12:13 ----------

A tak w ogóle to montują też 3G + ale to jeszcze 2tyś więcej trzeba doliczyć a różnica głównie polegałaby na wyglądzie menu i polskim lektorze.

Hej, czyżby podrożało ??? mi 3 G+ zakładali za 4500 + 500 wzmak od B&O:shock3:

A jak wygląda Twoje menu? Jest takie jak w 2G z tym że w wyższej rozdzielczości czy inne? Lektora Pl masz?

---------- Post dopisany at 22:52 ---------- Poprzedni post napisany at 22:48 ----------

masz takie:

czy takie:

---------- Post dopisany at 23:32 ---------- Poprzedni post napisany at 22:52 ----------

Już znalazłem w Twoim wątku. W takim razie chyba ktoś próbował polecieć ze mną w ch...... Muszę jeszcze raz zadzwonić i to wyjaśnić.

Opublikowano

To fakt i zastanawiam się czy w związku z tym nie zrezygnować ze spolszczenia i wtedy nie upgrade'ować samemu. Zresztą soft fabryczny zawsze mogę przywrócić.

---------- Post dopisany at 22:48 ---------- Poprzedni post napisany at 15:49 ----------

gratulacje, 3G to fajny bajer :naughty: zdejmij od razu blokadę z DVD w trakcie jazdy :wink:

Dzięki. DVD będzie odblokowane i pl menu też będzie. Najważniejsze że będzie HDD i 7" wyższej rozdzielczości.

---------- Post dopisany at 12:13 ---------- Poprzedni post napisany at 11:45 ----------

jak będziesz w Bydgoszczy to się odezwij :wink:

Ok.

---------- Post dopisany at 13:21 ---------- Poprzedni post napisany at 12:13 ----------

A tak w ogóle to montują też 3G + ale to jeszcze 2tyś więcej trzeba doliczyć a różnica głównie polegałaby na wyglądzie menu i polskim lektorze.

Hej, czyżby podrożało ??? mi 3 G+ zakładali za 4500 + 500 wzmak od B&O:shock3:

A jak wygląda Twoje menu? Jest takie jak w 2G z tym że w wyższej rozdzielczości czy inne? Lektora Pl masz?

---------- Post dopisany at 22:52 ---------- Poprzedni post napisany at 22:48 ----------

masz takie:

czy takie:

---------- Post dopisany at 23:32 ---------- Poprzedni post napisany at 22:52 ----------

Już znalazłem w Twoim wątku. W takim razie chyba ktoś próbował polecieć ze mną w ch...... Muszę jeszcze raz zadzwonić i to wyjaśnić.

Menu wygląda dokładnie jak w pierwszym filmiku:wink:

Opublikowano
  • Autor

A panel sterujący mmi został Ci ten co miałeś czy zakladali swój?

Opublikowano

A panel sterujący mmi został Ci ten co miałeś czy zakladali swój?

Zakładali swój, przed liftowy nie pasuje do 3G plus:wink:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za podpowiedź bo już bym założył 3g w cenie 3g plus. No i jak tak to zastanawiam się czy nie sprzedawać całego zestawu 2g high + wzmacniacz B&O(bo do 3g niestety trzeba drugi) samemu to może jeszcze na paliwo w obie strony mi się wróci chyba że się jakoś z nimi dogadam. Temat ruszyłem i w poniedziałek będą do mnie dzwonić z konkretną propozycją. Tak czy inaczej 3G+ będzie :kox:

Opublikowano
  • Autor

Właśnie do końca nie wiem ale rozmawiałem dzisiaj z kolesiem co montuje takie rzeczy i podobno do 3g inny wzmacniacz powinien być założony. Też mi to nie pasuje i właśnie męczę wujka google żeby coś znaleźć.

Opublikowano

U ciebie prosciej i zarazem taniej bedzie załozyc 3G poniewaz masz już swiatłowody .

Kwestia przerobienia wtyk oraz okablowan ze steronikiem 5F

Opublikowano
  • Autor

Chyba dokładnie tak jest a koleś jakieś farmazony wciska. Czytam i czytam i nigdzie nie ma wzmianki o wymianie wzmacniacza.

Opublikowano

MMI 3g high już mam teraz myśle nad Bang Olufsen ,co z tym wzmacniaczem czy jest jakaś różnica ?

Opublikowano

Przy Concercie wymiana wzmaka obowiązkowa, przy 2 G, jeśli jest światłowód to bez sensu, tak mi się wydaje:kwasny:

Opublikowano
  • Autor

Jutro będę wiedział to napiszę konkretnie.

---------- Post dopisany 01-07-2013 at 14:03 ---------- Poprzedni post napisany 30-06-2013 at 14:18 ----------

No i z tego co mi wiadomo to wzmaczniacz zostaje ten sam ale dokładnie to sie okaże podczas montażu. Niestety muszę poczekać jeszcze tydzień bo teraz mają jednostkę bez wejścia sim a jak mam już zakładać to cudo to niech ma google maps.

Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk

Opublikowano

masz rację, bierz z google maps

jak na 2 karty i bez sim to może 3G low chcieli Ci montować :eusathink:

Opublikowano

ja mam 3G High i nie mam wejścia na SIM. :wink:

Opublikowano
  • Autor

A w 3g low jest hdd?

---------- Post dopisany at 14:24 ---------- Poprzedni post napisany at 14:23 ----------

Z tego co patrzę to 3g plus jest w wersji z sim i bez sim.

Opublikowano

3G Low nie ma HDD

Opublikowano
3G Low nie ma HDD

Jendruś wiem :wink:

Ostatnio bawiłem się 3G+ jest nawet trochę więcej ustawień w zielonym menu.

niewiedziałem że 3G+ wypuszcza jednostki bez karty sim :eusathink:

Opublikowano

Jarku, ta odpowiedź była do Łukasza :decayed: i ja nie mam 3G+ tylko zwykłe 3G High z HDD takie jak występowało fabrycznie w 2009 żeby nie mylić :wink: