sewcio1974 Opublikowano 14 Lipca 2012 Opublikowano 14 Lipca 2012 Witam wszystkich Mam pytanie(jak w temacie) co to za czujnik przy przewodzie odmy tuż przed wejściem do dolotu ? U mnie ta część była koszmarnie zaolejona.Było praktycznie widać tylko kostkę z przewodami. Oczyściłem ją i po usunięciu kata odma już nie pluje ale zastanawiam się czy nie mógł on zostać uszkodzony. Pozdrawiam
Sztomel Opublikowano 15 Lipca 2012 Opublikowano 15 Lipca 2012 Trzeba było fotkę wkleić bo domyślam się, że masz zainstalowany fabrycznie podgrzewacz odmy a on występował tylko w samochodach sprzedawanych na rynki krajów o zimnym klimacie m.in. Skandynawia, Kanada itd. Wygląda to jak TEN podgrzewacz odmy na przykładzie Golfa 4 ?
sewcio1974 Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Opublikowano 15 Lipca 2012 Tak.Dokładnie.To "cuś" zaraz przy dolocie z wtyczką tylko u mnie to jest usadowione inaczej w komorze silnika ale to zrozumiałe.Dziwne troszkę bo mam Audi z salonu w Polsce. No ale w Polsce spacerują zdaniem niektórych misie polarne po ulicach więc może dlatego (haha). Nie mniej dziękuje za odpowiedź.
Rekomendowane odpowiedzi