maciek711 Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 witam Posiadam zdarty przycisk ESP i chciałbym go wymienić na nowy . Czy wymienia się cały włącznik czy można sam przycisk ? czy trzeba rozbierać konsolę ? pozdrawiam
Bieniek Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 Mozna sam przycisk,tylko ciezko dostac sam bez wlacznika.
CARLO Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 witam Posiadam zdarty przycisk ESP i chciałbym go wymienić na nowy . Czy wymienia się cały włącznik czy można sam przycisk ? czy trzeba rozbierać konsolę ? pozdrawiam Nic nie trzeba rozbierać ew ramkę nad esp. Przycisk trzeba podważyć po bokach bo tam ma zapięcia i ładnie schodzi. pozdr
sgx Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 Przycisk nie ma zapięcia bo jest na wcisk, zapięcie ma ramka z wizytownikiem, (przynajmniej w wersji z wizytownikiem) Musisz zdjąć górną plastik konsoli, i wyciągnąć radio patrząc od góry - a nie z boku, w skrajnych pozycjach ramki widać zatrzaski które należy wcisnąć a następnie cały element (wizytownik + ESP) wysunąć do przodu. później z ramki można wypchnąć ESP. Piszę, że od góry ponieważ jak szukałem wskazówek opis że z boku nie pomógł mi zbytnio, dopiero jak ostatnio przechodziłem na 2din wszystko sobie obczaiłem 1
CARLO Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 Przycisk nie ma zapięcia bo jest na wcisk, zapięcie ma ramka z wizytownikiem, (przynajmniej w wersji z wizytownikiem)Musisz zdjąć górną plastik konsoli, i wyciągnąć radio patrząc od góry - a nie z boku, w skrajnych pozycjach ramki widać zatrzaski które należy wcisnąć a następnie cały element (wizytownik + ESP) wysunąć do przodu. później z ramki można wypchnąć ESP. Piszę, że od góry ponieważ jak szukałem wskazówek opis że z boku nie pomógł mi zbytnio, dopiero jak ostatnio przechodziłem na 2din wszystko sobie obczaiłem Tak jak napisałeś demontujesz cały wyłącznik a koledze chodzi o sam szyld przycisku esp
Rekomendowane odpowiedzi