kusiek Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 co tutaj dużo pisać stara b8 sprzedana czas na coś nowszego:) Skromnie ale godnie:D Samochodzik sprowadzony z belgi. 2.0TDI 136PS navigacja 3g + dwa wloty na karty sd kolorowe wyświetlacze zestaw bluetooth skrzynia manualna czujniki parkowania przebieg 7800km opisze dokładniej jak będę miał czas. plany lampy tył led przyciemnianie szyb wirus w firmie comsport i jak na razie tyle. sorry za zdjęcia były robione na szybko. oczywiście czekam na sugestie kolegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 a jaki byl powod sprzedazy starej B8 , bo to taka troche bez sensu wymiana chyba tylko po to zeby miec nowy front. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 chciałem coś młodszego odkupić. tam ta miała już 4 lata na karku z ceny te b8 strasznie poleciały ,ja za swoją wziąłem 69 tyś co mi się wydaje bardzo dobrą ceną i trafiła mi się ta audica to kupiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 I see , w sumie madra decyzja widac musiales byc zadowolony ze zostales w tejsamej budzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 a mi się nowa buda nie podoba.. "stare" B8 o wiele bardziej mi się podoba, to samo tyczy się A5. ważne, że jesteś zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Po wakacjach za swoja b8 nie wiem czy wział bym 60tys... Sprzedawałem b8 z wielkim żalem bo naprawde nigdy mnie nie zawiodła. Mi sie podoba akurat b8 lift każdy ma swój gust:) mimo to mam wielki sentyment do b8:) nawiasem mówiąc choruje na a5:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 A5 jest spoko , ale z A4 sie zgodze ten przod wyglada jak przylepiony no ale wazne ze sie wlascicielowi podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 powiem wam że na żywo polift w a4 się dużo lepiej prezentuje niż na zdjęciach - oczywiście dobre koło robi dużą robotę bo standardowe 16 to na zimę się tylko nadaje Graty zakupu, chyba pierwszy polift a4 na forum - czekamy na lepsze zdjęcia ps: ja bym dodał do planów na pierwszym miejscu felgi 18'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 właśnie szukam felg ale jak na razie trafiam na jakieś chińskie podróby czy włoskie a chciałbym aby był oryginał audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 a np takie: AUDI A4 8K 8K0 B8 A3 VW 5X112 ORGINALNE FELGI (2444336024) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. lub Audi A4, A6 koła 18' (2434795270) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ZIMA KOŁA FELGI 18' KOLA Audi A4 8K0 POZNAN (2487019097) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Graty zakupu Zapraszam wobec tego na spota jutrzejszego w Kraku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 a np takie: AUDI A4 8K 8K0 B8 A3 VW 5X112 ORGINALNE FELGI (2444336024) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. lub Audi A4, A6 koła 18' (2434795270) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ZIMA KOŁA FELGI 18' KOLA Audi A4 8K0 POZNAN (2487019097) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. te ostatnie dość fajne podobają mi się nawet a ten spot standardowo na samej górze galerii kazimierz ? tam tą starszą się nie mogłem wybrać ale może tą się wybiorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Pierwszy lift 2012 na FORUM Gratki zakupu Daj foty wnetrza autka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 23 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 wymieniłem kierownice na s-line od audi a6,a7 Końcówki dorzuciłem od audi czarne świecące się jutro jadę na przyciemnienie szyb Grill od s-line czarny zamówiony czekam na chłopaków z comsport ,którzy wracają z zawodów i chipujemy furacza nie mogę namierzyć tylnych lamp neon:( felg też szukam coś fajnego z nowych linii audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksiu85 Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 wymieniłem kierownice na s-line od audi a6,a7 Imageshack - 64052790.jpg Imageshack - 94196878.jpg Końcówki dorzuciłem od audi czarne świecące się Imageshack - 71653785.jpg jutro jadę na przyciemnienie szyb Grill od s-line czarny zamówiony czekam na chłopaków z comsport ,którzy wracają z zawodów i chipujemy furacza nie mogę namierzyć tylnych lamp neon:( felg też szukam coś fajnego z nowych linii audi Pisz do kolegi "Wrclaguna" jak sie niemyle to on chyba mial ostatnio w dobrej cenie i nowki!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 23 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 no ma ale tylko do avanta a ja potrzebuje do sedana... jeszcze jest sprawa tego typu firma getem chce mi to sprowadzić w dobrej cenie ale o nich nie są za dobre opinie i boje się zamawiać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Pierwsza B8 2012 na forum kusiek jak dasz radę to przyjedź we Czwartek na spota info http://a4-klub.pl/malopolskie-85/spociki-krakowskie-czwartek-godzina-19-30-galeria-kazimierz-parking-niebieski-15697/index2972.html#post200276 Oblookamy na żywca tą sztukę Jak coś to szczegółowe info na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 ja bym końcówki w chromie zrobił.. kierownica bajka! a grill S-line różni się czymś? bo w przedliftach i przedliftowych A5 nie było różnicy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 23 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Jest czarny taki szklacy sie tak to sie niczym charakterystycznym nie różni ja wlaśnie robie wszystko pod czarny do ramek w ok.drzwi dlatego końcówki czarne założyłem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 czarny połysk ma (przynajmniej w przedlifcie i poprzednim A5) grill od 3.0 TDI i 3.2 FSI. chyba, że zmienili w poliftach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi