Skocz do zawartości
IGNOROWANY

swiatla dzienne z funkcja pozycyjnych lub nssc 523HP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam znalazlem takie swiatla dzienne z funkcja pozycyjnych czy ma ktos takie w swoim samochodzie ?

po zalaczeniu swiatel mijania te przygasaja i swieca dalej , dodam jeszcze ze te swiatla posiadaja homologacje pozycyjnych czyli A i dziennych RL co o nich sadzicie ma ktos jakies foki ?

Światła jazdy dziennej LED z funkcją POZYCJI - autoled

i te

nssc 523 HP NSSC - Systemy oświetlenia samochodów, światła do jazdy dziennej, drl, diody led te maja kryzwiyne i niewiem jak bz to swiecilo w a4 b6

po zalaczeniu swiatel mijania te przygasaja i swieca dalej , dodam jeszcze ze te swiatla posiadaja homologacje pozycyjnych czyli A i dziennych RL co o nich sadzicie ma ktos jakies foki ?

Opublikowano

Podobnie maja te nowe audi i mercedesy,ze jak wlacza swiatla to ledy przygasaja...

Opublikowano

kolego ostatnio bedac na flohmarku w DE widzialem takie w audi a4 b6..i powiem ze jak dla mnie to srednio to wygladalo...szalu nie robilo,szkoda ze foto nie zrobilem

Opublikowano
kolego ostatnio bedac na flohmarku w DE widzialem takie w audi a4 b6..i powiem ze jak dla mnie to srednio to wygladalo...szalu nie robilo,szkoda ze foto nie zrobilem
ok czyli to kicz jakis ,dzis widzielem te nssc 523 HP NSSC - Systemy oświetlenia samochodów, światła do jazdy dziennej, drl, diody led i swieca super tylko mam dylemat jak tozamontowac zeby bylo ok bo one maja diody w srodku pod katem i jak sie to zamontuje prosto to diody beda swiecic w bok troche
Opublikowano

ja mam takie same w moim b6 i swieca dobrze, ale ja mam je zalozone tylko po to by xenon sie nie "meczyl"...

Opublikowano

Rezajcie ledy RS6 do b6 lepiej a nie takie półśrodki :wink:

Opublikowano

ostatni sie zastanawialem,czy nie zalozyc ledow z skody fabi rs,zamiast halogenow...