maxus24 Opublikowano 23 Lipca 2012 Opublikowano 23 Lipca 2012 witam znalazlem takie swiatla dzienne z funkcja pozycyjnych czy ma ktos takie w swoim samochodzie ? po zalaczeniu swiatel mijania te przygasaja i swieca dalej , dodam jeszcze ze te swiatla posiadaja homologacje pozycyjnych czyli A i dziennych RL co o nich sadzicie ma ktos jakies foki ? Światła jazdy dziennej LED z funkcją POZYCJI - autoled i te nssc 523 HP NSSC - Systemy oświetlenia samochodów, światła do jazdy dziennej, drl, diody led te maja kryzwiyne i niewiem jak bz to swiecilo w a4 b6 po zalaczeniu swiatel mijania te przygasaja i swieca dalej , dodam jeszcze ze te swiatla posiadaja homologacje pozycyjnych czyli A i dziennych RL co o nich sadzicie ma ktos jakies foki ?
posio Opublikowano 23 Lipca 2012 Opublikowano 23 Lipca 2012 Podobnie maja te nowe audi i mercedesy,ze jak wlacza swiatla to ledy przygasaja...
maxus24 Opublikowano 23 Lipca 2012 Autor Opublikowano 23 Lipca 2012 dokladnie, tylko chcialbym zobaczyc jakies zdjecia ludzi co je maja w audi xd
kamilek161290 Opublikowano 23 Lipca 2012 Opublikowano 23 Lipca 2012 kolego ostatnio bedac na flohmarku w DE widzialem takie w audi a4 b6..i powiem ze jak dla mnie to srednio to wygladalo...szalu nie robilo,szkoda ze foto nie zrobilem
maxus24 Opublikowano 23 Lipca 2012 Autor Opublikowano 23 Lipca 2012 kolego ostatnio bedac na flohmarku w DE widzialem takie w audi a4 b6..i powiem ze jak dla mnie to srednio to wygladalo...szalu nie robilo,szkoda ze foto nie zrobilemok czyli to kicz jakis ,dzis widzielem te nssc 523 HP NSSC - Systemy oświetlenia samochodów, światła do jazdy dziennej, drl, diody led i swieca super tylko mam dylemat jak tozamontowac zeby bylo ok bo one maja diody w srodku pod katem i jak sie to zamontuje prosto to diody beda swiecic w bok troche
posio Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 ja mam takie same w moim b6 i swieca dobrze, ale ja mam je zalozone tylko po to by xenon sie nie "meczyl"...
Młody_drog Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 Rezajcie ledy RS6 do b6 lepiej a nie takie półśrodki
posio Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 ostatni sie zastanawialem,czy nie zalozyc ledow z skody fabi rs,zamiast halogenow...
Rekomendowane odpowiedzi