tomi73 Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 Witam kolegów w moim audi a4 b7 2.0 tdi 2006 r.mam w manetce od wycieraczek od dołu przycisk RESET,po nacisnieciu tego przycisku pokazały mnie się wyrazy (od góry) : AFFICHAGE REGLAGES INFOS SORTIE Co to są za wskazania ? jakies ustawienia ? czy będzie można odczytać to w języku polskim ....Czy ktoś z kolegów wie jak skorzystać z tych przycisków ... czy lepiej nie ruszać
Wihajster Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 Zmien sobie na angielski.Resetem kasujesz"zerujesz" dane na fisie i wchodzisz do menu
tomi73 Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Opublikowano 24 Lipca 2012 jakie funkcje sa w menu ...? czy sa to funkcje przydatne ..?
adadur Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 jak możesz z tym żabim językiem jeździć ... napisy to: Wyświetlacz Ustawienia Info Wyjście ale to raczej dziwne że ci się to pojawia po naciśnięciu samego Reset - generalnie reset jest od kasowania/zerowania ustawień kompetera FIS1 i FIS2 - Czy masz w aucie małą NAVI?
Bieniek Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 jak możesz z tym żabim językiem jeździć ...napisy to: Wyświetlacz Ustawienia Info Wyjście ale to raczej dziwne że ci się to pojawia po naciśnięciu samego Reset - generalnie reset jest od kasowania/zerowania ustawień kompetera FIS1 i FIS2 - Czy masz w aucie małą NAVI? W b7 z rozbudowanym fisem wchodzisz do menu fisa.
adadur Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 jak możesz z tym żabim językiem jeździć ...napisy to: Wyświetlacz Ustawienia Info Wyjście ale to raczej dziwne że ci się to pojawia po naciśnięciu samego Reset - generalnie reset jest od kasowania/zerowania ustawień kompetera FIS1 i FIS2 - Czy masz w aucie małą NAVI? W b7 z rozbudowanym fisem wchodzisz do menu fisa. a co tam za extrasy są?
Dawids Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Ja za pomocą tego resetu wlazłem w opcie i zmieniłem sobie język z włoskiego na angielski a po zatym jest tam jeszcze pare opcji
Rekomendowane odpowiedzi