MaRioSJ Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 Witam, Potrzebuje dobrego i sprawdzonego lakiernika w okolicach Jaworzna (woj. śląskie, ew. małopolskie). Powinien być dobry i uczciwy jeżeli chodzi o cenę. Interesuje mnie polakierowanie 8 elementów lub całego samochodu na około. Pozdrawiam
julo23 Opublikowano 29 Lipca 2012 Opublikowano 29 Lipca 2012 Zapraszam do Zawiercia. Mam sprawdzonego gościa. Nie robi syfu w środku, auto zawsze umyte do odbioru, i pomalowane jak należy w komorze.
mlodyabc Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 Polecają w Mysłowicach Auto-Słaby czy jakoś tak. Poszukaj na necie są opinie.
MaRioSJ Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Opublikowano 31 Lipca 2012 Zapraszam do Zawiercia.Mam sprawdzonego gościa. Mógłbyś dać jakiś namiar? Najlepiej www. Polecają w Mysłowicach Auto-Słaby czy jakoś tak. Napisałem do niego poprzez formularz z jego strony, zobaczymy co odpisze.
PiterA4 Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 Katowice ul:debowa koles juz z z 15lat kreci interesem az milo i ma renome:wink:jak chcesz numer tel to pisz na pw pozdrawiam
julo23 Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 Ranking Warsztatów - Blacharstwo, lakiernictwo: Mikrut Zbigniew, Krowicki Szczepan. Autoblacharstwo SC, 42-400 Zawiercie, Jerzego Gardy 42 Polecam ten warsztat
Rekomendowane odpowiedzi