PABLO Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 No to panowie teraz będziemy tylko polecać filmy które oglądaliśmy w kinie albo na płytach DVD,BD Megaupload, rapid, filesonic, fileserve i pozostałe podobno wyłączone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Megaupload, rapid, filesonic, fileserve i pozostałe podobno wyłączone :wallbash: dramat - nic na www nie da się obejrzeć :thumbdown:[br]Dopisany: 23 Styczeń 2012, 16:06_________________________________________________w sobotę na underworld trzeba iść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 filesonic i inne dzialaja tylko megaupload zamkniety przez fbi spokojnie panowie jak nie ten to inny system zawsze da sie obejrzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Megaupload, rapid, filesonic, fileserve i pozostałe podobno wyłączone no nie łączy się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 megauplad nie dziala ale u mnie rapid fileserve filesonic dzialaja bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandzior Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 U mnie filesonic też nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Poblokowali konta premium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Owszem działa, sam mozesz sobie wysłać na swoje konto ale nie możesz nikomu przekazać tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StoRK Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 @Ten komentarz został usunięty przez ACTA@ To nas czeka :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franio Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 właśnie wróciłem z kina- Dziewczyna z tatuażem- 11 na 10 dawno takiego filmu nie oglądałem - polecam Też przed chwilą wróciłem z kina i potwierdzam wypowiedź kolegi trzeba było podejsc profesjonalnie i zacząc od ksiązki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 właśnie wróciłem z kina- Dziewczyna z tatuażem- 11 na 10 dawno takiego filmu nie oglądałem - polecam Też przed chwilą wróciłem z kina i potwierdzam wypowiedź kolegi trzeba było podejsc profesjonalnie i zacząc od ksiązki miałem browary- było zawodowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thom4s Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Owszem działa, sam mozesz sobie wysłać na swoje konto ale nie możesz nikomu przekazać tego Dokładnie, nie da się ściągnąć niczego oprócz własnych uploadów. Boją się po aresztowaniu szefa Megaupload, a pewnie nachapali się już takich milionów, że im nie zależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Jedyna alternatywa jest taka że ludzie będą musieli znać hasła i loginy "znajomych" wówczas sami sobie będą ściągać ich filmy oraz inne rzeczy ale jak to wszystko się skończy i co wymyślą to zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snajper1998 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Jedyna alternatywa jest taka że ludzie będą musieli znać hasła i loginy "znajomych" wówczas sami sobie będą ściągać ich filmy oraz inne rzeczy ale jak to wszystko się skończy i co wymyślą to zobaczymy. no narazie bida z nedza , jeszcze bedzie trzeba do p2p wrocic , a to jest mimo wszystko malo bezpieczne :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 A chomiki tyrają jak wściekle .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 A chomiki tyrają jak wściekle .... Niech chomikują póki jeszcze mogą :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 ""W ciemności" 4/10 straszna kicha i niech nikt nie próbuje zaprzeczać, bo pomyślę że stracił rozum film bez sensu, cała "akcja" dzieje się w tunelach gdzieś w TV słyszałem, że porównują to g*wno to "Listy Schindlera" po obejrzeniu "W ciemności" mogę się tylko głośno zaśmiać mam nadzieję, że nie dostanie oskara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 The Girl with the Dragon Tattoo Film za***isty..POLECAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 ""W ciemności" 4/10 straszna kicha i niech nikt nie próbuje zaprzeczać, bo pomyślę że stracił rozum film bez sensu, cała "akcja" dzieje się w tunelach gdzieś w TV słyszałem, że porównują to g*wno to "Listy Schindlera" po obejrzeniu "W ciemności" mogę się tylko głośno zaśmiać mam nadzieję, że nie dostanie oskara faktycznie, Turtlesy były lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 The Girl with the Dragon Tattoo Film za***isty..POLECAM Muszę obejrzeć i porównać do wersji szwedzkiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi