krisczarny Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 Witam. Czy da sie ustawic geometrie w obnizonym zawieszeniu. Sprawa u mnie wyglada tak ze mam obnizone zawieszenie a kola nie dolegaja rownomiernie do podloza, najwiekszy nacisk jest na wewnetrzna czesc opony, jednakowo lewa i prawa. Geometria byla ustawiana, ale wydaje mi sie ze jest nie tak. Czy da sie cos z tym zrobic?
MAGIC87 Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 Da sie ustawic. co prawda maja z tym troche problemów bo osłona od silnika i wahacze zaslaniaja lasery. U mnie podołali
krisczarny Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Opublikowano 30 Lipca 2012 u mnie wygladalo to tak ze zalozyli jakies lasery na przednie alusy, a na tyl zalozyl na opony jakis przyzad pret z cyframi. 20 min roboty i powiedzial ze ustawione. dla mnie jest nie tak i jestem pewny w 100% i musze cos z tym zrobic, ale gdzie to ustawic? i jak?
Lestat Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 U mnie po wymianie na gwint nie było żadnych problemów założyli jakieś przyrządy na koła (ale ze mnie specjalista haha) fakt robili pół godziny ale dali radę.
krisczarny Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Wracając do tematu, czy jest możliwość ustawienia kątów pochylenia kół z przodu w audi? Jeżeli jest, to w jaki sposób można za to się zabrac?
Rekomendowane odpowiedzi