wesoly Opublikowano 15 Listopada 2006 Opublikowano 15 Listopada 2006 Witam Panowie kupilem auto i od poczatku nie dziala szyberdach rozebralem przelacznik i dochadza do niego 3 kable i na zadnym nie ma napiecia. Moze wiecie w czym tkwi przyczyna moze to standardowa usterka. Licze na pomoc. POZDRO
szogun0 Opublikowano 16 Listopada 2006 Opublikowano 16 Listopada 2006 Nie dochodzi prąd z przekaźnika szyberdachu i szybek elektrycznych, który ukryty jest pod kierownicą. Trzeba go sprawdzić.
wesoly Opublikowano 16 Listopada 2006 Autor Opublikowano 16 Listopada 2006 aha dziekuje wiec to jest wina przekaznika?? Ale szyby wszystkie mi dzialaja
Gość Kubowy Opublikowano 16 Listopada 2006 Opublikowano 16 Listopada 2006 Rozumiem że bezpieczniki sprawdziłeś ? Czasami jakiegoś w ogóle brakuje
wesoly Opublikowano 16 Listopada 2006 Autor Opublikowano 16 Listopada 2006 hmm no wlasnie sprawdzalem i z tych co sa to wszystkie ok a nie wiem ktory od szyberdachu bo nie mam opisu na klapce a jak juz kupilem to auto to nie dzialal [ Dodano: 20-11-2006, 22:13 ] ktory to jest dokladnie przekaznik jak go poznam i w ktorym dokladnie jest miejscu:> ??
Rekomendowane odpowiedzi