Icetruckkiller Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Witam, mam 1.9tdi ahu (90koni). Planuje dać wtryski z AFN+chip no i do tego myslalem jeszcze wymienic turbosprezarke na lepsza np z AWX Turbosprężarka VW Passat, Audi A4, A6 1.9 tdi AWX (2504958270) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Czy bezproblemowo będzie taka pasować, a może inna jakaś? I ile kucykow ona moze podniesc?
McGiver Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Witam, mam 1.9tdi ahu (90koni). Planuje dać wtryski z AFN+chip no i do tego myslalem jeszcze wymienic turbosprezarke na lepsza np z AWXTurbosprężarka VW Passat, Audi A4, A6 1.9 tdi AWX (2504958270) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Czy bezproblemowo będzie taka pasować, a może inna jakaś? I ile kucykow ona moze podniesc? Głowa cię boli??????!!!!!!!! 750zł za używke z 14 dniową gwarancją ??????? 350 max!!!! Ostatnio robiłem dla kumpla do Paska B5 AJM turbo z bebechami od ARL-a "dużego" na pełnym wirniku to nówka sztuka wyszła mu 950zł, tylko jego poszła muszla z geometrią i grucha. Druga sprawa AHU jest bez zmiennej geometrii także troszkie przeróbek mechanicznych jak i programowych cię czeka. Z AHH nie było by problemu.
Kowi87 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 W warsztacie masz opis co i jak, seba1-2 bodajze to opisywał
ciahciah Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 wtryski AFN + mod da efekt dobry a koszt mały, wymiana turbo da skromną poprawę, no chyba że albo od razu wsadzisz wtryski 216 lub pompę AFN, kup w aso nadkole od S4
Icetruckkiller Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Ile koni moga mi dodac wtryski z afn? I po co te nadkole od S4? :> czym sie roznia od oryginalu?
Piotrek98igo Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 wtryski dadza ci okolo 20ps ,nadkole wentylowane jest od s4
Icetruckkiller Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2012 ale co to zmieni, że będe mial nadkole wentylowane? będzie mi chłodzić intercoolera ? Czyli tylko lewe nadkole kupic? mam racje?
Piotrek98igo Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 no tak chodzi o chlodzenie,mozzesz sam sobie zrobic w swoim albo kupic za 100zl w aso
Rekomendowane odpowiedzi