Misiek69 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 czesc, gdzie w Krakowie lub okolicach zamontuja mi za rozsadna kwote bose ? mam system z 4 glosnikami , subem i twitterami i chcialbym wymienic 4 glosniki na bose + tuba
Diego Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 W Krakowie bardzo dobrze ogarnia instalacje navi, bose itd Marcin z Navipolu. Tel: 501-963-597. Robił mi pare rzeczy w samochodzie i zawsze było elegancko.
Misiek69 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2012 dzieki za kontakt , niestety ceny z kosmosu, 700zl ( tyle sobie navipol zazyczyl ) za montaz systemu to cena okolo 4 x drozsza niz inna oferta, ktora mialem ...
milosz2125 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Witam kolegę !mam taki sam problem jak ty z bose mam a4 z 2003r i chciałbym zamontować w nim bose, mam wszystko łącznie z kostką do wzmacniacza i szukam kogoś kto się na tym zna. Najlepiej też z okolic krakowa, jeśli znajdziesz kogoś takiego to proszę o jakieś informacji. Pozdrawiam cześć.
Rekomendowane odpowiedzi