Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wymiana oświetlenia wewnętrznego na led-y, jakie??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym wymienić wszystkie żarówki jakie są w b7 avancie:"

podsufitka, spód drzwi, podświetlenie nóg, auta akurat przez weekend nie mam więc nie mam jak sprawdzić jakie mam kupić a chce je właśnie kupić przez ten weekend gdyż będę miał okazje, proszę o rodzaje gdzie ile jakie przychodzą szukałem po forum ale niestety :/ na pewno już nie jeden ten temat przerabiał tak że czekam na zbawienie:D

Opublikowano

:hi:

Wlaśnie wymieniam u siebie ale w B6 avant a moze w b7 jest to samo:naughty:

podsufitka przód C10W-12v-10w x 2 szt

podsufika przód BA9s-12v-5w x 2szt

podsufitka przód C5W-12v-5w x 2szt

podsufitka środek BA9s-12v-5w x 2szt

podsufitka bagażnik - tu musze sprawdzić dokłanie bo mam 6 woltową rurke a w sklepie takich nie ma

spód drzwi w5w-12v-5w x 4szt

podświetlenie nóg w5w-12v-5w x 4szt

schowek w5w-12v-5w x 1szt

oswietlenie tablicy rej C5W-12V-5w x 2szt

na razie zamowiłem tylko kilka sztuk na sprawdzenie, jaki bedzie efekt :decayed: bo te Led-y CanBusy troszke kosztują.

Opublikowano
:hi:

Wlaśnie wymieniam u siebie ale w B6 avant a moze w b7 jest to samo:naughty:

podsufitka przód C10W-12v-10w x 2 szt

podsufika przód BA9s-12v-5w x 2szt

podsufitka przód C5W-12v-5w x 2szt

podsufitka środek BA9s-12v-5w x 2szt

podsufitka bagażnik - tu musze sprawdzić dokłanie bo mam 6 woltową rurke a w sklepie takich nie ma

spód drzwi w5w-12v-5w x 4szt

podświetlenie nóg w5w-12v-5w x 4szt

schowek w5w-12v-5w x 1szt

oswietlenie tablicy rej C5W-12V-5w x 2szt

na razie zamowiłem tylko kilka sztuk na sprawdzenie, jaki bedzie efekt :decayed: bo te Led-y CanBusy troszke kosztują.

no swietny opis tego szukalem bo tez przymierke robie do wymiany dzieki i pozdro

---------- Post dopisany at 22:28 ---------- Poprzedni post napisany at 22:26 ----------

a moze do oswietlenia tablicy rej. lepiej cos takiego

NOWE ORYGINALNE LAMPKI LED AUDI A3 A4 A6 A8 Q7 (2519810838) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

ciekawe jaki efekt jest wieczorkiem:eusathink:

ledy (CanBus) do tablic rej.juz mam i teraz musze zobaczyc to wieczorem. jak bedzie ok to po co przepłacac 2 ledy to koszt około 24zł

Opublikowano

No ja wymieniałem też ostatnio w całym aucie żarówki na ledy i powiem że fajnie to wygląda jak będę miał chwilę to zrobię fotkę:naughty: kupowałem ledy u tego kolesia i narazie święcą ok Postojówki LED 8X SMD W5W BA9S Bax9S H6W CAN BUS (2475438182) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano
No ja wymieniałem też ostatnio w całym aucie żarówki na ledy i powiem że fajnie to wygląda jak będę miał chwilę to zrobię fotkę:naughty: kupowałem ledy u tego kolesia i narazie święcą ok Postojówki LED 8X SMD W5W BA9S Bax9S H6W CAN BUS (2475438182) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Panie, bíerz cos co robi zdjecia i cykaj foto:naughty: sam jestem ciekaw jak Ci wyszlo, bo niebawem u siebie tez planuje wymienic zarowki na SMD. Dobrales te same moce co i Auudii? pozdro

Opublikowano

Witam

Sam jestem ciekawy jaka jest różnica:decayed: Czekamy na fotki

Opublikowano

pstrykłem foto (narazie wymieniłem spód drzwi i nogi) rozmazane bo robione tel.

przód Led, tył zwykła

7eb9a0449c9bdf2emed.jpg

i tu tablica rej.

e359bc8d44b73eb5med.jpg :decayed:

Opublikowano

Wydaje mi się że zwykła daje więcej światła.

Opublikowano
Wydaje mi się że zwykła daje więcej światła.

Bo kupiłem Led-y z 2 diodami(jedna świeci na zew.a druga w drzwi:facepalm:) , można kupić np ledy "boczne" i bedzie wiecej światła :wink:

Opublikowano

Hehe ...człowiek uczy się całe życie na błędach ;)

Opublikowano

kamilGZB

Mozesz podac aukcje albo chociaz sprzedawce u ktorego kupiles ledy na tablice rej.?

Opublikowano

Dzieki, chyba tez sie skusze, ladnie swieca, ciekawe jak z zywotnoscia.

Opublikowano

Ja wymieniłem wszystkie w podsufitce tj.

BA9S T4W (te małe lampki do czytania) z przodu i nad głowami pasażerów z tyłu np. POSTOJÓWKI DIODY LED Ba9s T4W ale polecam coś mocniejszego, bo te to trochę słabo świecą.

C10W 42mm Z przodu pasują bardzo dobrze, a w bagażniku powinny być chyba 36mm ale te też pasują, tylko trzeba trochę rozgiąć blaszki. Te z aukcji świecą bardzo fajnie i mocno: C10W-Żarówka LED Rurkowa 42mm Jak za tą cenę to super!

Do wnętrza nie potrzebne są żarówki CAN BUS

Opublikowano

IMG_4585.jpg

był już temat założony tu masz fote jakie są potrzebne do b6 i poszukaj może poprzedni temat, na prawdę sporo tam jest opisane :wink: