skrab Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Jak montować Michelin Pilot Primacy, kupiłem opony ale nie wiem czy dobrze założyli, gdyż patrząc na nie wygląda tak, że jedna kręci się dobrze, a druga w odwrotną stronę, są to opony asymetryczne, czyli powiny obie być założone tak samo i kręcić się w tym samym kierunku. Lewa opona jest założona tak: ||\| Prawa opona: |\|| (patrząc od tyłu samochodu), czy nie powinno być tak - L ||\| P ||\| ???
MarianekZg Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 wrzuć jakąś fotkę tej oponki będzie pewność ---------- Post dopisany at 08:55 ---------- Poprzedni post napisany at 08:54 ---------- ale powinno być na oponce Inside lub Outside
skrab Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2012 <br /><br /> <br /><br /> Chodzi mi o przetłoczenia bieżnika od środka strony jedna jest przetłoczenie w jedną strone a na drugiej w drugą
tomaszstn Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Wszystko ok, to są opony asymetryczne i tak jak kolega wyżej napisał powinien być napis Inside lub Outside
skrab Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2012 oky takie tam moje spostrzeżenie wszystko jasne
Rekomendowane odpowiedzi