blaster99 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Witam , kupiłem w jednym z serwisów sprzedajacych przez net rozrzad do mojego AVF i mechanik (moj brat) twierdzi, ze rolka prowadzaca wyglada nie tak jak powinna (sugeruje ze jest uzywana i mowi ze chrobocze podczas obracania) i szybko kupilem w serwisie kolejna. W ogole dziwne jest to , ze moj pierwotny zakup tez byl w serwisie i wszystko poza rokla prowadzaca o ktorej mowa ma emblematy vw. Na foto widac jakby slad po pasku. Prosze o wypowiedz ludzi ktorzy wiedza co i jak. Bo sklaniam sie ku odsyłce. po lewej rolka o ktorej mowa SKF , po prawej dzis kupiona w ASO z tego co wiem INA. Uploaded with ImageShack.us
spetsnaz Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Słabe zdjęcie, ale na pierwszy rzut oka była używana.
blaster99 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2012 tak sobie tłumaczy, ze moze rolki SKF tak maja ? Bo w porównaniu z ta druga to na 100% wyglada jak uzywka
blaster99 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2012 mechanicy tak samo twierdza a sprzedawca idzie w zaparte, ze tak ma byc ... ciekawe czy kase odda
danu44 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Nawet na allegro wyglada to inaczej MEYLE ROLKA PROWADZACA AUDI A2 A3 A4 A6 INNE (2496472216) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Rolka Zwrotna Paska Rozrzadu, Audi,Skoda,Seat,VW, 038109244J - Auto - Gawex, Sklep z Częściami Samochodowymi rolka kierunkowa / prowadząca, pasek rozrządu VKM 21147 SKF - Części Arwit Chyba ten sklep gdzie kupowales respektuje zwrot towaru, na to jest paragraf. "Kupujesz bez ryzyka - W razie niedopasowania części samochodowej istnieje możliwość zwrotu, szczegóły w Regulaminie."
spetsnaz Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 mechanicy tak samo twierdza a sprzedawca idzie w zaparte, ze tak ma byc ... ciekawe czy kase odda Prześlij sprzedawcy zdjęcie, może ktoś zwracał taki rozrząd do nich i wpakował w kartonik celowo lub przypadkiem starą rolkę.
blaster99 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Przesłałem gosciowi to foto co jest w pierwszym poście, to stwierdził, że od niego jest ta matowa rolka INA którą dziś zakupiłem, miałem juz dosc tej rozmowy i tych 70 zł za dodatkową rolkę ... po chwili rozmowy stwierdził, ze ma w zestawach i takie i takie, i myslał, ze chce go oszukac itp - co za ironia ... ponizej dodatkowe foty... jak mi gosc kasy nie zwróci to mu zrobie reklame na forum
danu44 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Uzupełnij kolego profil, jak masz na imie i skad jestes. Bo to czesto przydaje sie na forum. A chyba to nie tajemnica. A teraz wracajac do tematu. Ponizej masz link do SKF... Polska. Zadzwon tam jutro i spytaj czy nie moga Tobie pomoc. Bo bardzo mozliwe ze ta rolka to podrobka... Kontakt - SKF.pl http://www.skf.com/files/871101.pdf
kqba Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zawsze taki zakup przez internet możesz zwrócić do 10dni. Chyba że ci będzie wciskał że to nie ta rolka i podmieniłeś na używkę.
audiomaniak Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Używka 100% i tak jak kolega pisze masz 10dni na zwrot:wink:
Rekomendowane odpowiedzi