macietola Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 witam szukalem w postach ale nie znalazlem nic o silniku jaki mam.. koledzy prosze o dobra rade chce wyciac katalizator...w mojej dziunce czy ktos juz to robil z 2.5 tdi ? czy jak wytne bedzie wszystko ok ? czy jakies komplikacje sie napatocza? dzieki za pomoc yo
Bieniek Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Masz kolego 3 katy:kox: A cos sie dzieje,ze chcesz wyciac? Ja wycialem i nie zauwazylem zadnych klopotow.
Fr0styyy. Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 A cos sie dzieje,ze chcesz wyciac? Ja się wetnę do tematu trochę... Jest sens wycinać kata i robić DP jeżeli kat jest sprawny?> Czy to będzie sztuka dla sztuki i żadnych korzyści?
macietola Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Masz kolego 3 katy:kox: A cos sie dzieje,ze chcesz wyciac? Ja wycialem i nie zauwazylem zadnych klopotow. kolego chce wyciac bo wydaje mi sie ze mam auto przymulone..nie wiem tak mi sie wydaje..mam przelatane 192tkm a zeby wymienic na nowy nie ma opcji he rozumiem ze auto ci nic nie dymi bardziej ani zaden blad ci nie wyskoczyl...po wycieciu? powiedz co taki zabieg u ciebie zmienil na pozytywnie oczywiscie..i czemu ty go wywaliles? z gory dzieki
Bieniek Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Nie zauwazylem różnicy.wycialem,bo był przytkany i nie rowno dymil z 2 rur.
GreGoriO Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 a może najpierw sprawdzić działanie zaworów N75 i N18.... w wielu przypadkach one powodują utratę mocy... N75 można odłączyć, zassać cięgno do gruszki i zagiąć. N18 odłączyć całkowicie na wyłączonym silniku. (mówię tu o podciśnieniach) wtedy zobaczyć jak autko będzie się zachowywać...
Rekomendowane odpowiedzi