michalb1987 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Witam. Chcialbym u siebie przyciemnić szybki i poszukuje dobrego warsztatu w którym moge to zrobić w okolicach Wolomina zna ktoś może taki? Dzwonilem do jednego w duczkach i mówi że trzeba wyciagnąć tylną szybe żeby przyciemnić i chce 600zł a bez wyciągania 550zł jak dla mnie wydaje sie dużo jak za sedanka? Z góry dzięki za info.
kaczmar13 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 550-600 to w miarę normalna cena. Mogę Ci polecić firmę w Warszawie na ul. Postępu 3A. Przyciemniają od wielu lat i są w tym naprawdę dobrzy. Robiłem u nich już 5 aut.
A4_Dominik_WAW Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 To jakaś nowość żeby wyciągać tylną szybę :/ nigdy o takim sposobie nie słyszałem i raczej nigdy bym się na coś takiego nie zdecydował chyba że piecowo a nie folią chcesz ściemniać. W Garwolinie masz ludzi co za 350 zł Ci przyciemnią.
michalb1987 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Własnie z tym wyciaganiem szyby tez mi sie nie spodobało :/ a możesz tad namiar na tych ludzi z Garwolina jak nic bliżej nie znajdę to tam podjade? a jak z jakościa przyciemniania tam w Garwolinie nie ma problemów potem?
A4_Dominik_WAW Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Możemy podjechać tam we dwóch ja mam swojego avanta do przyciemnienia. Może będzie taniej. Co Ty na to ?
michalb1987 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2012 a kiedy chcialbys tam podjechać można sie jakoś umówić ja bede tam jechal we wtorek do Domina79 to można na rano sie umówić jakby dobra cene dali na 2 samochody? masz tam jakiś tele?
A4_Dominik_WAW Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 Daj znać czy byłeś już w Garwolinie na przyciemnianiu ?
michalb1987 Opublikowano 2 Września 2012 Autor Opublikowano 2 Września 2012 nie byłem własnie czekałem aż dasz znać
Rekomendowane odpowiedzi