markmark Opublikowano 25 Maja 2008 Opublikowano 25 Maja 2008 Witam serdecznie Chciałbym aby w tym temacie zamieszczone zostały propozycje wzmacniaczy pod tylne głośniki umieszczone w półce. Chciałbym aby Szanowni Forumowicze podali swoje typy. Wdzięczny będę za linki w przypadku przedmiotów wystawionych na allegro /nowych i używanych/ oraz sklepów internetowych.
audiii a4 Opublikowano 25 Maja 2008 Opublikowano 25 Maja 2008 po co ci wzmacniacz pod tylne głośniki?? nie lepiej dać go do przodu . z tyłu sie nie opłaca
markmark Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Opublikowano 26 Maja 2008 mam głośniki w tylnej półce od początku więc jak już są to chciałbym aby grały. Grały pod niestandardowym radiem, po zmianie na concert I gra tylko przód. I teraz kwestia wyboru wzmacniacza, który ruszy tył.
marx Opublikowano 29 Maja 2008 Opublikowano 29 Maja 2008 Witam. Dłośniki które masz z tyłu są aktywne więc tak łatwo nie zagrają. Ale da się to zrobić żeby grały na niestandardowym radiu. Powinieneś mięć kostke miniISO z tyłu żółtą i zieloną masz ??
markmark Opublikowano 30 Maja 2008 Autor Opublikowano 30 Maja 2008 Proszę dokładnie czytać posty. Nie chodzi mi żeby grały pod niestandardowym radiem lecz pod oryginalnym Concert I. Pod niestandardowym grały i dokonałem wymiany na ori i nie grają. Zagrają pod wzmacniaczem i kwestia tego wzmacniacza. Szerzej w tym wątku http://www.a4-klub.pl/smf/zmiana_radia_a_niedzialajace_glosniki_w_tylnej_polce-t31550.0.html;all= Dlaczego nikt nie chce się podjąć wyboru?
Rekomendowane odpowiedzi