adik1983 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 witam miałem jakis czas spokoj z ta zadyszka i znowu sie pojawiła na 3 biegu i 4 biegu przy okolo 3 tys obrotow na 1 i drugim tego nie ma czym to może być spowodowane ---------- Post dopisany at 12:34 ---------- Poprzedni post napisany at 12:27 ---------- kto w lubuskim zajmuje sie czyszczeniem turbo albo regeneracją
danu44 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 A bedziesz tak dobry i uzupełnisz swoj profil... Bo o wiele pytasz, a sam o sobie nic nie napiszesz. Regulamin pkt. 8 "Każdy użytkownik powinien mieć wypełniony zgodnie z prawdą profil celem ułatwienia komunikacji między użytkownikami na forum." PS. A tu masz przykładowo (bo nie wiem skad dokładnie jestes) firmy zajmujace sie turbosprezarkami. Turbo-Serwis.pl - regeneracja turbosprarek, naprawa turbin, regeneracja turbosprarek lubuskie, regeneracja turbosprarek Zielona Gra Turbosprężarka, Regeneracja Turbo, Opel Fiat VW Ford Turbosprężarki - Turbo-Chareger INTER-TURBO Naprawa, sprzedaż, serwis, regeneracja turbosprężarek
adik1983 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2012 a czym ta rurka sie wypelnila ja ja czyscilem kiedys i nie pomoglo ---------- Post dopisany at 15:50 ---------- Poprzedni post napisany at 15:50 ---------- wydaje mi sie ze turbo nie ciagnie równo moze to byc wina zaworka ---------- Post dopisany at 15:51 ---------- Poprzedni post napisany at 15:50 ---------- jak bylo zimniej nie bylo tego teraz w te upaly objaw sie pokazał
Rekomendowane odpowiedzi