alf Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Aż głupio zakładać nowy wątek, ale muszę zapytać. Moje auto ma już 16 latek i na wszelki wypadek wożę z sobą linkę holowniczą. Tylko kurka gdzie magę podpiąć tą linke, żeby ewentualnie kawałek zholować np. na parking. No i czy da radę na zgaszonym silniku, wspomaganie hamulców i kierownicy wtedy nie działa.
bialy986 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Hak powinieneś mieć z przodu pod zderzakiem,ewentualnie na zderzaku zaślepka,którą zdejmujesz i wkręcasz hak.Co do holu,to przecież jak masz np.awarie i silnik nie zatrybi to przekręcasz kluczyk do kontrolek-żeby kiery nie zblokować.
bediks Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 zdejmujesz lewa zaslepke kratke w zderzaku patrzac od przodu auta, sciagasz ja od srodka, czyli otwierasz maske i miedzy chlodnice a zderzak wkladasz reke, inaczej sie chyba nie da, i tam masz taki zaczep w ksztalcie U co do wspomagania kiery w trakcie jazdy nie odczujesz az tak bardzo dopiero na postoju ciezko krecic, wspomaganie hamulców hmmm jak bedziesz holowal maks 30 km/h to chyba zdazysz zachamowac chociazby recznym
alf Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Dzięki, znalazłem. Banał, ale w końcu to Audi, holowanie to rzadkość ;-) Oby nie było potrzeby.
Rekomendowane odpowiedzi