Gość oskaritto Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Witajcie moj problem polega na tym ze od strony katalizatora mam wyciek plynu chlodzacego...jest juz nawet slad :/ czy macie jakies pomysly na to gdzie szukac ? malo tam miejsca ciezko nawet reke wcisnac stad pytanie do Was bo moze juz ktos przerabial ten temat z gory dzieki!! aha katalizator na zdjeciu jest po prawej stronie (tak jakos udalo mi sie wcisnac telefon zeby zrobic fotke)
dominikk Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Słabe to zdjęcie dałeś. Nie potrafię się odnaleźć, ale jeżeli to od strony kabiny wyciek, to może to być trójnik mocowany do bloku silnika (pęka i sączy się płyn), albo przewody, które z trójnika wychodzą, np. do nagrzewnicy, albo sama nagrzewnica może przeciekać.
thogal Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 u mnie tez w tych okolicach cieknie i poszedł przewód który z tego trójnika wychodzi a dokładniej kolanko z tego przewodu, nie którym osobom leci z uszczelki pod tym trójnikiem albo z trójnika .z góry nie widać skąd leci?
Rekomendowane odpowiedzi