YAQB21 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Witam. Z uwagi na to, iż byłem dziś oglądać auto mam pytanie. Otóż wszystkie szyby w aucie są zgodne z datą produkcji (oprócz przedniej, która była wymieniona ze względu na uszkodzenie po kamieniu). Nie mniej te w drzwiach przednich sa Piliktona (czy jak to tam się pisze) a w drzwiach tylnych i boczne bagażnika są innego producenta (nie pamiętam nazwy). Czy to "normalne"?
kornel Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Tak, normalne. Ważne, żeby szyby były tego samego producenta parami, tzn, boczne przednie takie same, boczne tylne takie same itd... Pary pomiędzy sobą mogą się różnić. Tak więc z tego co piszesz, to wszystko jest OK.
soulmaster3m Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 Najwidoczniej mam ten sam problem bo do tej pory różnorodność szyb traktowałem jako parkowanie na dachu. Taka nauczka po idealnie prostym Lupo żony kolegi, dosłownie idealnym, co później okazało się być leżakowaniem na plecach. Z tego co pamiętam to w salonowym Oplu miałem wszystkie z jednej parafii. Fakt, że teraz nie mam, ale wynika to z próby włamu i ASO wstawiło innego producenta, więc można mieć różnie m.in. z takiej racji. Ale faktycznie Audi wychodziły z salonu z różnymi szybami byle w parach?
mlodycezar Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 tak na samym początku też mnie to dziwiło ale tak jest dziwne, ale prawdziwe
Rekomendowane odpowiedzi