djszaman Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 witam mam maly problem, kazałem bratu wyjac filtr paliwa, a ja w tym czasie skoczylem po nowy do sklepu i teraz problem bo nie wiem ktora strona zalozyc ( a brat nie pamieta jak było przed zdjeciem) , nie ma zadnych strzalek na nowym filtrze, i pytanie mam czy tym grzybkiem ma byc w strone baku czy w strone silnika?
sokal Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Eeee no musi być jakiś strzałek albo oznaczenie... Coś to za filtra kupił? Może ktoś skojarzy
wojtek79 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Porównaj twój filtr z filtrem FILTRON PP 836, widać na zdjęciu jak jest narysowana strzałka.
djszaman Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2012 wojtek79 nie ma wlasnie zadnych strzalek patrzac na to zdjecie litera "A" ma byc w wężu od baku czy od silnika?
pan kierownik Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Przecież masz na zdjęciu strzałkę oznaczająca kierunek przepływu! Leci od "G" do "F".
wojtek79 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 nie ma zadnych strzalek na nowym filtrze Najlepiej oddaj ten filtr do sklepu i kup taki na którym jest strzałka.
sokal Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 wojtek79nie ma wlasnie zadnych strzalek patrzac na to zdjecie litera "A" ma byc w wężu od baku czy od silnika? A w którą stronę leci paliwo tym przewodem?
Rekomendowane odpowiedzi