Opublikowano 26 Sierpnia 201214 l AUDI A4 B5 QUATTRO 1,9TDI 115KM 2000r PAKIET S4 KOLOR WHITE DACH FOLIA 3M CARBON LOOK RECARO NAVI PLUS P-TRONIC W NAJBLIŻSZYM CZASIE MONTAŻ KOMPLETNEJ CZARNEJ PODSUFITKI S4 ORYGINALNYCH LUSTEREK S4 ORYGINALNYCH CARBONOWYCH DECORÓW RS4 GWINT PO ZIMIE I KOLKO NA PEWNO BBS <br /><br /> <br /><br /> <br /><br /> <br /><br /> <br /><br />
Opublikowano 26 Sierpnia 201214 l najpierw rób program, większa frajda z jazdy zwłaszcza z Q w zimie potem hamulce, BIX-y (pod warunkiem ze masz xenon ) dużą navi i całą resztę
Opublikowano 26 Sierpnia 201214 l Autor TU FOTY W DUŻO LEPSZEJ ROZDZIELCZOŚCI https://picasaweb.google.com/103989229002131482536/AUDIA4S4B5AVANT
Opublikowano 26 Sierpnia 201214 l Autor HEH NIE WIEM ;/ ale tapicerkę mam ta wpadająca w taki ala niebieski/fioletowy ---------- Post dopisany at 21:34 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ---------- rurki tymczasowo dziś zostały spolerowane na błysk ale czekam na końcówki tylko sklep w którym zamówiłem strasznie się ślimaczy ;/
Opublikowano 27 Sierpnia 201214 l Paweł czego załozyłes drugi watek:decayed: przemyślałes temat z wtryskami?
Opublikowano 27 Sierpnia 201214 l jednak jest różnica jeżeli nawet minimalnie przyciemni się przednie szybki wtedy lepiej to wygląda ale niestety, u nas przepisy na to nie pozwalają . Szukam takiej tyle, że w sedanie , gdzie takiej perełki szukać... ?
Opublikowano 28 Sierpnia 201214 l Autor KOWI ciagle nad tym myślę ale nie bardzo znam się na tych tematach i u mnie w okolicy nikt podobnie... musiał bym zostać poprowadzony za rączkę krok po kroku w tym temacie bo nie chce jakiejś fuszerki odwalić... a i czas mam taki nieco ograniczony bo ciągle praca wiec dopieszczam ja powoli tylko w weekendy