karol24 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Cześć Pany:hi: W okolicy jest coś takiego Alufelgi MOTION-18 cali Oława ? Tablica.pl: warto sie tym interesować? czy to chińska plastelina
ŁukaszA4 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Sprzedający nic nie napisał jakiej są produkcji, zawsze można zapytać, ale uważam że to pewnie będą chińczyki. Ale szczerze, to takie felgi mi się nie podobają. Nie lepiej jakieś ori? Ewentualnie jak nie masz daleko to zawsze można podjechać i obejrzeć na żywo.
cougarr2 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 ori, ori i tylko ori chińczyk zawsze będzie chińczykiem i zadowolony będziesz do pierwszej lepszej dziury
karol24 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Dzwoniłem i gość nie miał czasu żeby iść na plac i sprawdzić a 40km mi się nie chce jechać żeby obadać sprawę.
junior_tdi Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 to jest jakiś chinol... btw nie będzie dobrze leżał na Twoim Avancie
ŁukaszA4 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Dzwoniłem i gość nie miał czasu żeby iść na plac i sprawdzić a 40km mi się nie chce jechać żeby obadać sprawę. To jak nie ma czasu żeby sprawdzić to sobie odpuść te fele i znajdź jakieś pewne, w ogóle dziwna mentalność tego gościa, niby chce sprzedać ale już pójść sprawdzić to mu tak ciężko. Znajdziesz inne lepsze
Misiek69 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 ani ladne , ani dobre, odpusc sobie
Rekomendowane odpowiedzi