Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wnetrze w kolorze swing i dekory alu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Potrzebowal bym fotki wnetrza a4 b6 w kolorze swing z dekorami alu.

Opublikowano

podłączam się pod prośbę (szczotkowane alu) :naughty:

:hi:

Opublikowano

Chyba Mlody miał Swing z alu (później środek zmienił na czarny). Pisałem z nim na ten temat kiedyś i osobiście doradził mi kupno carbonu. Swing to jasne wnętrze i w połączeniu z jasnymi listwami nie prezentuje się za ciekawie.

Opublikowano

Jak was poratuje to ja mam jasna skórę na boczkach ale reszta jest czarna.

Tak to wygląda

IMAG0397.jpg

Ja z 1nk jestem bardzo zadowolony. Szczególnie ranka i popielniczka fajnie wyglądają.

Wcześniej miałem czarną folię carbon 3m i też było dosyć, a na pewno znacznie taniej.

Opublikowano
  • Autor

b19tn.jpg

Ja znalazłem cos takiego ostatnio na allegro ale juz tej aukcji nie ma:(

Opublikowano

no faktycznie jak dla mnie średnio to wygląda... ciekawe jak by wyglądała czerń piano... :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Jak dla mnie wyglada to zacnie:) tylko jakby kiera byla czarna zeby bylo troche kontrastu bylo by lepiej:)

Opublikowano

na tej fotce to deska wygląda na swing ale dolna część to już całkiem jasny plastik. Dziwnie z tymi listwami alu.

Do swinga pasują listwy w drewnie ale też nie za ciemnym

Opublikowano

Mam pytanko, by nie zakładać nowego wątku, swingowe wnętrze występowało tylko w wersji materiałowej? czy była też skóra?, chodzi mi o to czy te mocno brudzące fotele można na coś zamienić?

Opublikowano

Widzę, że są na alledrogo skórzane fotele ale jak dzwonie to mówią, że nie wyglądają źle ale cudów nie ma. Są jeszcze z alkantarą +skóra ale 3100 chyba koleś chce więc odpuszczam. Myślałem o zakupie z B7 foteli S-line (materiał) ale nie mogę za bardzo trafić w tym kolorze a jak są wystawione to upierniczone tak, że nie wiadomo czy dopierze się... Jest jeszcze opcja kupić takie jak kiedyś Wojtek miał. Tzn. środek swing(przynajmniej bardzo podobny) i boki czarne wraz zboczkami drzwi czano-swingowatymi ale ja wtedy kupiłem RNS-e, który nie spełnił do końca moich oczekiwań i sprzedałem a teraz ciężko trafić w takim zestawieniu a Wojtek w dobrych pieniądzach miał je. Teraz odkładam kase i czekam na okazję takiego zestawu:wink:

Opublikowano
no faktycznie jak dla mnie średnio to wygląda... ciekawe jak by wyglądała czerń piano... :naughty:

Dużo lepiej. Z pianko masz kontrast..ze szczota za bardzo się zlewa :wink:

Opublikowano

dołączę się do tematu, czy ktos ma fotke wnętrza swing i czarnych foteli s-line[b6/b7] ?

Opublikowano

witam.Mam rowniez srodek SWING ale taki ze dol jest szary i tunrl a gora boczkow i deska sa czarne.Probowalem z jasnymi dekorami i niestety zlewaja sie z szarym dolem i jest lipa.Najlepiej zastosowac jakies ciemne drewno lub black piano.Bede w kraju to podesle fote jak u mnie wyglada folia w kolorze black piano.