Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Duży grill w B5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeszukałem forum i nieznalazłem informacji na ten temat.

http://moto.allegro.pl/item140535043_audi_a6_a4_tt_coupe_cabrio_na_nowy_duzy_grill.html

Co o tym myślicie? Bardzo podobaja mi sie nowe Audice z duzym grilem, ale niestety niekupie somie nowej :lol: Chciałbym cos takiego założyć w swoim, tylko nie wiem jak to bedzie wygladać na starszych samochodach (b5). Robił to już ktoś? Czy to dobrze bedzie dopasowane?

Opublikowano

Ktoś kiedyś wrzucał takie B5 avant przerobione na B7 i wyglądało całkiem przyzwoicie. Ale trzeba by odszukać ten link

Opublikowano
  • Autor

Ten samochod widzialem. Fajnie to wyglada ale ja nie mam az tyle kasy ;) mi bardziej chodzi o samo wstawienie duzego grila innych zmian nieprzewiduje, oczywiscie nie licze swiatel bo to podstawa.

Opublikowano

tutaj jest troche po niemiecku o single-frame w B5

http://www.a4-freunde.com/component/option,com_smf/Itemid,60/topic,34024.0/

w mojej opinii duzy grill w polaczeniu ze swiatlami z B5 wyglada slabo. jesli mialbym sie w to bawic to razem ze zmiana przynajmniej przednich swiatel. z tym, ze tylne musza do przednich pasowac, a koszty takiej przerobki sa juz ogromne. kolo sie zamyka i wychodzi na to, ze lepiej pozostac przy serii :P

[ Dodano: 18-11-2006, 13:40 ]

mam strone z wieksza iloscia zdjec tej B5/B7!!

http://www.tuningtips.de/tuningbilder/2__Photoshootings/164__AUDI-A4---B5-B7-von-WHEELSCOMPANY-COM.html

Opublikowano
Na tym forum http://www.a4-freunde.com.../topic,34024.0/

to zdjecie tej ciemnej niuni wyglada calkiem niezle, ciekawe jak srebrny sie prezentuje

link coś nie bangla

popraw go :cool:

Opublikowano

Jeżeli zarabiałbym "troszke" to na pewno skusiłbym sie na taki grill :razz: jak dla mnie fantastycznie to wygląda :grin:

Opublikowano

Sory ale B5 z takim grilem bedzie wyglądało jak kupa. Nie psuj samochodu stary.

Opublikowano

lepiej włoż pieniażki na lokatę lub do świnki :wink: i przeznacz na zakup nowszej fury..dla mnie takie przróbki to ewidentna strata kasy :!:

Opublikowano

nie kombinuj, B5 też jest piękne :cool:

Opublikowano

Mi ten grill też do B5 nie pasuje. Bleee :???:

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem Audi samo w sobie wygląda ślicznie i nie widzę sensu przerabiania go. :)

O - takie moje zdanie ;)

Opublikowano
  • Autor

Narazie sie zastanawiam, wiec dobrze ze slysze opinie na nie ;). Najgorsze, ze niewidzialem tak zrobionej b5 na zywo, bo teoretycznie mozna sobie pogdybac czy to bedzie ladnie wygladac czy nie. W kazdym razie zastanowie sie nad tym, moze sie ktos jeszcze wypowie, a moze ktos juz to robil?

Opublikowano

chlopaki no juz nie przesadzajcie z tym tuningiem :P wyglada to jakby wlasciciez mial kompleksy z powodu posiadania auta starszego 2 modele :P juz lepiej ladny spojler sobie kupic ;) prawda T-Żółw :twisted:

Opublikowano
  • Autor
wlasciciez mial kompleks

Nie mam kompleksów :twisted:

A z tym grilem to pożyjemy zobaczymy :wink:

Opublikowano

Lubię lekkie zmiany optyczne ale to co tu zobaczyłem przebiło moją wybujałą wyobraźnię.Czego to ludzie nie wymyślą nawet ze staruszka można "prawie" nowość zrobić.Tylko, że "prawie" robi wielka różnicę :mrgreen:

I zgadzam się z ono - bedzie wygladać jak odmłodzona kupa.