Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Problem z elektryką auta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Mam taki problem w swoim autku. Dzieje się w nie tak coś po odpaleniu z rana jej załączam światła mijania i to w ogóle mi się nie zapalają nawet wyświetlacz mi nie działa jak po wciskaniu chce zęby pokazało się ile spala itp. a i jeszcze dodam ze radio tez nie działa i klima mi włącza się i wyłączają się. I jak przy gazuje ja do 3 tysięcy obrotów to zaczyna radio grac i już klima przestaje się wyłączać i włączać a po jakimś czasie wyświetlacz zaczyna normalnie działać i światła się zapalają tylko ze muszę tak z 3 raz prze gazować. Panowie co to może być w niej to przekaźników wina czy coś?:cry:

a i dodam jeszcze ze później nie mam takiego problemu odpalam włączam światła i wszystko działa. a i czy w audi a b6 jest tak ze jak się zapali światła to po jakieś 5 s. zapalają się? a i dodam jeszcze ze jak chce włączyć postojówki to na zgaszonym silniku nie zapala się a na odpalonym od razu włączają się mijania światła jak ustawione na postojówkach.

Pozdrawiam i jeśli nie tu trafiłem to przerzucie do właściwego tematu. Dzięki

Opublikowano

Kolego po pierwsze to zmień nazwę tematu, bo tu każdy co zakłada nowy post ma jakiś problem, a po drugie to przeczytaj jeszcze raz co napisałeś, bo ja jakoś nie mogę tego zrozumieć.:facepalm:

Tak pokrótce to wypadało by podłączyć vaga i odczytać błędy ze sterowników, ale z tego co zrozumiałem z twojego postu to będzie ich pewnie cała strona.

Opublikowano

:facepalm:" jak po wciskaniu chce zęby pokazało się ile spala itp" zmień tranlator