djzak Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 siema...moze ktos mi podac numer czesci ..chodzi mi konkretnie o sama szczelke anteny dachowej avanta pod navigacje..da rade to kupic bez anteny czy tyllko w komplecie..??????orientuje sie ktos?
wrclaguna Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 numer uszczelki 1K0 035 349 11,85 PLN w ASO
djzak Opublikowano 3 Września 2012 Autor Opublikowano 3 Września 2012 numer uszczelki 1K0 035 349 11,85 PLN w ASO i to jest ta guma co wchodzi pod antene navigacyjna?
wrclaguna Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 W ETCE pisze ,ze to jest uszczelka
djzak Opublikowano 3 Września 2012 Autor Opublikowano 3 Września 2012 W ETCE pisze ,ze to jest uszczelka no niby pod antene navi nic innego tam nie wchodzi wiec powinno to byc to:D dzieki! ---------- Post dopisany at 16:19 ---------- Poprzedni post napisany at 16:04 ---------- W ETCE pisze ,ze to jest uszczelka dzownilem do serwisu zeby zamowic ..to co napisales sie zgadza pomoglo:) dzieki ale musze z mojej anteny im podac czy na koncu jest literka t czy g..bo sa 2 rodzaje jakies.. ale ogolem dzieki za info:)
Grycek5 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Witam, powiedzcie mi czy przy wymianie uszczelki Anteny powinno się użyć jakiegoś uszczelniacza zeby woda się nie dostawała do środka?
Rekomendowane odpowiedzi