seves Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 fajna furka wyposażenie nawet niezłe nie chciałem się powtarzać - ale te lampy:wink: i zastanawiaja mnie fotele z b6 to po jakimś rezaczu kupiłeś? PS Czym różnią się zwykłe lampy od ksenonów w b6 (biksenon wiem czym się różni:decayed:) skoro obie mają identyczną konstrukcję na identycznych soczewkach
jedrekx Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 jak fotele z B6? przecież w B7 zwykłe naleśniki w skórze też tak wyglądały..
seves Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 jak fotele z B6? przecież w B7 zwykłe naleśniki w skórze też tak wyglądały.. a widzisz Jędrek to nie wiedziałem że góry miały takie jak w b6 sorry za zamieszanie
fixxxer4ever Opublikowano 27 Września 2012 Autor Opublikowano 27 Września 2012 PS Czym różnią się zwykłe lampy od ksenonów w b6 (biksenon wiem czym się różni:decayed:) skoro obie mają identyczną konstrukcję na identycznych soczewkach Nie chce mi sie juz rozpisywac na ten temat. Wcześniej już opisywałem z czym miałem do czynienia i porównywałem z danymi modelami ..... a już to jak swiecą moje lampy to chyba ja to wiem najlepiej a nie ktoś kto widzi je tylko na zdjęciach no nie?? Więc po prostu proponuję zakończyć już ten spór...
Rekomendowane odpowiedzi