Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zmieniarka płyt CD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takie pytanie do posiadaczy zmieniarki w swojej oooo. Otóż nagrałem sobie na płyty CD kawałki w wersji AUDIO CD, po włożeniu płyt do zmieniarki coś się dzieje i na wyświetlaczu wyskakuje napis "Error CD" i zmieniarka przechodzi do następnej płyty i tak w kółko. Słyszałem że to dlatego że zmieniarka nie czyta nie oryginalnych płyt? Czy to prawda? Czy da się to jakoś obejść? Czy może chodzi o coś zupełnie innego. Pamiętam że kiedyś wkładałem (chyba) oryginalną płytę i czytało, więc zmieniarka raczej działa wzorowo. Będę wdzięczny za pomoc.

Pozdrawiam:wink:

Opublikowano

Moja zmieniarka bagażnikowa była karmiona tylko płytami nagrywanymi przeze mnie. Obecnie mam Symphony II z wbudowaną zmieniarką na 6 krążków i też lecę na składankach i wszystkie chwyta :wink:

Może zmieniarka podziękowała Ci za współpracę ? Moja w podobnym stylu zakończyła żywot :wink:

Opublikowano

Mam u siebie ori zmieniarkę, nie ma problemu z odtwarzaniem nagrywanych płyt.

Dodam, że nie które z tych płytek są trochę podniszczone i też je czyta.:wink:

Opublikowano
  • Autor

Chłopaki problem zniknął :decayed: Na pewno ameryki nie odkryłem ale owym problemem były same płyty, nie mogą to być płyty RW, nie wiedziałem o tym aż do teraz, ale skoro nie mogą to nie mogą, za to CD-R działa bez zarzutu:wink:

Dzięki za pomoc i Pozdrawiam :wink:

Opublikowano
Chłopaki problem zniknął :decayed: Na pewno ameryki nie odkryłem ale owym problemem były same płyty, nie mogą to być płyty RW, nie wiedziałem o tym aż do teraz, ale skoro nie mogą to nie mogą, za to CD-R działa bez zarzutu:wink:

Dzięki za pomoc i Pozdrawiam :wink:

No to jestem zaskoczony, bo CD-RW to czyta mi nawet RNS-e, a wiadomo że jest kapryśne, więc nawet do głowy nie przyszło mi, że to wina płytek.

Tak dla informacji to RNS-e czytało mi nawet starsze mapy nagrane na DVD-RW

Opublikowano

Myślę że od płyty ważniejsza jest prędkość nagrywania. Ja do swojej zmieniarki wypalam płyty z minimalną prędkością i zawsze działają. a płyty kupuje zawsze najtańsze z marketu.