Cuber Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 mam taką dokładke do sprzedania z tego co sie orientuje chyba Trzeniek mówił ze by sie skusił :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 E nie :gwizdanie: mówił o dokładce na dwie rury kolego
Cuber Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 E nie :gwizdanie: mówił o dokładce na dwie rury kolego a o jakiej dokladce Ty piszesz ?
malik Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Się nie dogadacie Cały czas mówimy o dokładce od 1.8T, czyli na 2 rury
Cuber Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 A no to nie mam :no: no widzisz , ale nie zmienia to faktu ze jak bedziesz miał takową to daj info do Trzeńka :th:
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 A no to nie mam :no: no widzisz , ale nie zmienia to faktu ze jak będziesz miał takową to daj info do Trzeńka :th: byłbym wdzięczny
Wąski Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 a proszę bardzo nie omieszkam poinformować Panów
krajek_007 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 też się niewinnie zastanawiam nad przerobieniem tyłu na wystające dwururki malik, jakie Ty dokładne końcówki kupiłeś? jakiś konretny model?.... bo byle czego nie chcę by nie wyglądać jak kadett 1.6 + wieeelki wydech, oraz by mnie nie było słychać już zza rogu i masz je już trochę czasu, się rozumie że na złączeniu nic się nie dzieje? wszystko miód malina?
Cuber Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 też się niewinnie zastanawiam nad przerobieniem tyłu na wystające dwururki malik, jakie Ty dokładne końcówki kupiłeś? jakiś konretny model?.... bo byle czego nie chcę by nie wyglądać jak kadett 1.6 + wieeelki wydech, oraz by mnie nie było słychać już zza rogu i masz je już trochę czasu, się rozumie że na złączeniu nic się nie dzieje? wszystko miód malina? w TDI nie slychac wydechów... :gwizdanie: mozesz byc spokojny a co do końcówek to kup sciete o srednicy 70-80 mm
malik Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 a co do końcówek to kup sciete o srednicy 70-80 mm Kup dokładnie takie, przyspawaj i zabezpiecz antykorozyjnie :th:
Wąski Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 też się niewinnie zastanawiam nad przerobieniem tyłu na wystające dwururki malik, jakie Ty dokładne końcówki kupiłeś? jakiś konretny model?.... bo byle czego nie chcę by nie wyglądać jak kadett 1.6 + wieeelki wydech, oraz by mnie nie było słychać już zza rogu i masz je już trochę czasu, się rozumie że na złączeniu nic się nie dzieje? wszystko miód malina? w TDI nie slychac wydechów... :gwizdanie: mozesz byc spokojny a co do końcówek to kup sciete o srednicy 70-80 mm ale słychać co innego :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 ale słychać co innego hmmm np. co ? pozatym ma jakies to znaczenie ?
Wąski Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 no nie ma słychać zachwy przechodniów :gwizdanie: i kierowców z TYŁU :th: /tych zadymionych /
szampoon Opublikowano 10 Października 2008 Autor Opublikowano 10 Października 2008 Jedno pytanie: jaki jest numer oryginalnego zderzaka tylnego do S4 2003? Moze jakies screeny z Etki? Ciezko znaleźć na aukcjach wiec moze sie uda przez jakis "sprowadzaczy OOOO" Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi