GreGoriO Opublikowano 28 Września 2012 Opublikowano 28 Września 2012 witam panów, mam zamiar zrobić mały mod tylnej kanapy, wyposażając ją w zintegrowane foteliki ..... czy ktoś ma doświadczenia z innych aut ja się taka kanapa sprawdza?? czy same foteliki wytrzymują ząb czasu?? oglądając zdjęcia na allegro całkiem fajnie to wygląda. tutaj akurat z mietka albo passat b5 proszę o opinie... ---------- Post dopisany 28-09-2012 at 14:50 ---------- Poprzedni post napisany 20-09-2012 at 20:05 ----------
Reggi Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 W Audi A6 C5 był taki gadżet..fajna rzecz..ale kosztuje od 300 zł
GreGoriO Opublikowano 30 Września 2012 Autor Opublikowano 30 Września 2012 faktycznie!! mam juz nawet numer... 4B0885031 CA MDK...MDK to soul!!! ale nie widzę żadnej aukcji:kwasny:
Reggi Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Bo to nie taki lekki temat do kupienia
GreGoriO Opublikowano 30 Września 2012 Autor Opublikowano 30 Września 2012 mimo to zapoluję, muszę to oglądnąć na żywca....lepsze to niż ciągłe rzucanie nakładki do bagażnika... ---------- Post dopisany at 13:54 ---------- Poprzedni post napisany at 13:36 ---------- przekopałem forum A6 i znalazłem wątek o kanapie...jest tam zdjęcie z instrukcji obsługi, która to mowi że najlepiej przewozić na tym dzieci do 2lat/22kg:kwasny: cóż moja córa ma 8 lat.... ale nic szukam dalej. edit....źle przeczytałem....POWYZEJ!!! ... OK SZUKAM DALEJ jak wygląda w przypadku intensywnego użytkowania...
karol24 Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Ciekawe czy do B5 z Passata b5 by IsoFixy podeszły? na alledrogo za 280 zł samo siedzenisko widziałem (pomijając różnicę koloru tapicerki)
adadur Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 W jakim wieku masz dziecko/dzieci. Ogólnie pomysł kiepski.
karol24 Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 Młody ma 1,5 roku dopiero i waży 12kg, a te iso fixy z tego co widzę wyżej są do 18kg. Mam fotelik Recaro (przynajmniej on ma bo tatusia nie stać na Recarosy do Avanta) i spoko da sie z niego podkładkę pod tyłek zrobić więc to tylko takie rozmyślania na temat
adadur Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 Śmigaj z tymi Recaro (też miałem) bo 12kg to jeszcze maluszek i przez zimę się przebujasz a po zimie kup np. Cybex Solution X2 Fix z Isofix. Jak nie masz w aucie iso-fix to zaopatrz się koniecznie - polecam!!!, wygoda jest nie oceniona - mam 2 dzieciaków i zaorał bym się jak bym miał je przepinać czy też miały by się foteliki walać na tyle na pusto (pusty fotelik kiedy dziecko może korzystać z pasów samochodowych w zasadzie niczym nie jest trzymany!!!) trafiło mi się auto z 3x iso-fix (przód i tył + deaktywacja poduchy) jak potrzebuję 5 osób przewieźć to przepinam fotelik do przodu, bo boczne wzmocnienia fotelika są za sztywne i w tylnych mocowaniach iso-fix fotelik nie daje się przesunąć na boki. I to mi się podoba i w pełni sprawdza. Przy jednym dziecku wystarczy że założysz iso-fix na tyle. W odpowiednim wieku moża z Cybexa pozbyć się oparcia i używać jako poddupnika i też pod iso-fix. Powyższa kanapa piszą że jest pod kategorię 1,2 i 3 ale dziecko siedzi jak na taborecie i nie ma żadnej dodatkowej ochrony.
karol24 Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 Niezłe, cena też nie powala ale naszczęście to jeszcze troche czasu zanim mój młody będzie miał te 4lata
Rekomendowane odpowiedzi