banan87 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Witam, przymierzam się do zakupu tego auta: Oferta - Audi A4 - AUDI A4 2006r.6 BIEGÓW.AUTO W 100% BEZWYPADKOWE.BOGATA WERSJA WYPOSAZENIA. AUTO POSIADA: -REFLEKTORY XENONOWE + SPRYSKIWACZE -SKÓR Oglądałem dzisiaj i jest problem - Niemiec palił w tym aucie, śmierdzi papierosami. Czy ktoś z Was próbował kiedyś pozbyć się tego zapachu z auta ze skórzaną tapicerką? Co radzicie? A tak poza tym, co sądzicie o tym aucie na pierwszy rzut oka? Jak cena? Dzięki i pozdrawiam.
marda16 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Też się podłącze pod to pytanie,bo 206-tkę kupiłem żonie w DE ale śmierdzi i podsufitka też przykopcona od fajek:facepalm:
bialy986 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Wątek o czyszczeniu skóry http://a4-klub.pl/wnetrze-99/dobry-srodek-czyszczenia-konserwacji-skory-240620/ ; wątek o walce z brzydkim zapachem po fajach http://a4-klub.pl/wnetrze-99/all-sposoby-pozbycie-sie-brzydkiego-zapachu-aucie-papierosow-187468/ .
riddick74 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Też miałem smierdząca podsufitka, jechałem na myjnia i kobiety wyczyściły podsufitka. Zapłaciłem 27zł . Jedz na myjnia
twix_18 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Polecam odkażanie ozonem, likwiduje wszystkie zapachy....
grom Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 przerabiałem kiedyś ten temat w przekopconym passacie, pranie tapicery (podsufitka 2x), ozonowanie i po sprawie.
Rafi78 Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Witam, przymierzam się do zakupu tego auta:Oferta - Audi A4 - AUDI A4 2006r.6 BIEGÓW.AUTO W 100% BEZWYPADKOWE.BOGATA WERSJA WYPOSAZENIA. AUTO POSIADA: -REFLEKTORY XENONOWE + SPRYSKIWACZE -SKÓR Oglądałem dzisiaj i jest problem - Niemiec palił w tym aucie, śmierdzi papierosami. Czy ktoś z Was próbował kiedyś pozbyć się tego zapachu z auta ze skórzaną tapicerką? Co radzicie? A tak poza tym, co sądzicie o tym aucie na pierwszy rzut oka? Jak cena? Dzięki i pozdrawiam. Pierwsze co się rzuca w oczy że stoi wysoko jak allroad
marda16 Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 też mi tak wysoko stał :grin:gdy założyłem 17-tki na standardowym zawieszeniu jak ma on...
tomekhxc Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Witam, przymierzam się do zakupu tego auta:Oferta - Audi A4 - AUDI A4 2006r.6 BIEGÓW.AUTO W 100% BEZWYPADKOWE.BOGATA WERSJA WYPOSAZENIA. AUTO POSIADA: -REFLEKTORY XENONOWE + SPRYSKIWACZE -SKÓR Oglądałem dzisiaj i jest problem - Niemiec palił w tym aucie, śmierdzi papierosami. Czy ktoś z Was próbował kiedyś pozbyć się tego zapachu z auta ze skórzaną tapicerką? Co radzicie? A tak poza tym, co sądzicie o tym aucie na pierwszy rzut oka? Jak cena? Dzięki i pozdrawiam. Albo zacznij palic ;D
Recommended Posts